Dues persones pel camí de la Roca Foradada de Prades

Prades espera penjar el cartell de complet aquesta Setmana Santa

Ha programat activitats a l'aire lliure i en família

La Setmana Santa  arriba amb una gran previsió turística a Prades. Després de créixer l'afluència de visitants els últims quinze dies es preveu que per aquestes dates arribi al 100%. Visitants provinents de poblacions de la costa del Baix Camp van ser els primers en arribar el primer cap de setmana de març, notant-se un bon increment de gent que buscava natura  i muntanya

Encara no ens segueixes a Telegram? Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

El passat cap de setmana, amb l'aixecament del confinament comarcal, alguns allotjaments penjaven el cartell de complet i per setmana santa hi preveuen arribar tots, quan alguns ja ho tenen tot ple. Per l'Oficina de Turisme del municipi, els últims dos caps de setmana abans de Setmana Santa han passat més del doble de visitants que el mateix període de 2019. A més, el Parc Astronòmic Muntanyes de Prades ja té vuit de les disset experiències astronòmiques amb entrades exhaurides de la 'V setmana santa astronòmica'.

Activitats a Prades

Amb l'arribada de la Setmana Santa, l'Ajuntament de Prades ha programat activitats  per a tots els públics. Les visites guiades seran en grups reduïts d'un màxim de sis persones i es faran sota la reserva prèvia a l'Oficina de Turisme.

Pel que fa a l'ermita de l'Abellera, comptarà amb un control d'afluència els dies que s'obri i s'oferirà la possibilitat de pujar al campanar i veure el mecanisme del rellotge amb visita guiada a l'església i una visita cultural que permetrà conèixer curiositats interessants pels racons de la vila en diferents sessions. L’ermita de l’Abellera estarà oberta  de divendres 2 a diumenge 4 de 12 a 15 hores amb aforament limitat i abonament d’entrada, i el dilluns 5 d'abril es faran portes obertes.

Pels amants del senderisme  hi haurà una excursió  el diumenge 4 d'abril, a dos quarts d'onze. Anirà a càrrec de l'associació 'Els Birimbins' a l'Ermita de l'Abellera. L'excursió passarà per altres indrets com la Roca Foradada i el pic de Les Espurrides i finalitzarà amb una visita guiada a l'Ermita de l'Abellera a càrrec de l'Oficina de Turisme. 

El dissabte 3 d'abril, a les set de la tarda, al Centre Cívic serà el torn de la música amb un concert per part de 's3less acoustic covers' amb aforament limitat i venda anticipada a l'Oficina de Turisme.