GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'Ajuntament de Riudoms organitza uns tallers de formació teatral

Els cursos es faran durant els mesos d'abril, maig i juny
Imatge d'arxiu de l'obra 'Tourist' que es va representar al Teatre Auditori de Riudoms i protagonitzat per Carles Bigorra | Cedida

 

L'Ajuntament de Riudoms ha organitzat uns tallers de formació teatral tant per adults que vulguin introduir-se en el món de l'espectacle, com els que ja han experimentat l'emoció de pujar a un escenari. Els cursos tenen el nom de «Fem Teatre!» i es basaran en la introducció als diferents llenguatges teatrals que existeixen. Aquests cursos se celebraran els mesos d'abril, maig i juny i estaran dividits en dotze sessions de dues hores cada una.

 

Les classes seran els dimecres de 20.00 hores fins a les 22.00 hores i es faran al Teatre Auditori Casal Riudomenc. Les inscripcions ja estan obertes des d'avui, dijous 21 de març, i es poden fer a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, situat a l'Ajuntament de Riudoms. Les places són limitades i les inscripcions es tancaran en arribar a les 15 sol·licituds. El preu de les dotze sessions totals és de 60 euros per persona.

 

El professor Carles Bigorra

Els cursos aniran a càrrec de l'actor i director reusenc, Carles Bigorra. Bigorra és actor, director de teatre i professor de la Universitat Internacional de Catalunya. Es va formar, principalment, a l'Institut del Teatre de Barcelona i, entre molts altres treballs, és conegut a les nostres comarques per participar en l'espectacle «En alta mar» de l'any 2016 i per dirigir, juntament amb la companyia Dramèdia Teatre Riudoms, les obres de «Descalços pel parc», també de l'any 2016 i «Déu», de l'any 2018. 

 

El passat 20 de gener va ser a Riudoms amb l'obra «Turist or not turist» que va protagonitzar amb els actors Gerard Domènech i Edu Méndez i que es va representar al Teatre Auditori. 

 

També et pot interessar: