Tornen les Barrakes a Almoster per celebrar el seu 10è aniversari

Tindrà lloc el 31 d'agost i les entrades es poden comprar anticipadament en línea, al Bar l’Ateneu, al Forn Vilarrubí o a les taquilles la mateixa nit

La nit del divendres 31 d’agost, Almoster celebrarà el desè aniversari de les ‘Barrakes’ amb una sèrie de concerts a càrrec de diferents grups musicals, entre els quals es troben els grups Segonamà, Roba Estesa, la banda Hoffmaestro, La Pegatina,  Dj OGT i Dj Ceba.

Els concerts es duran a terme al camp de futbol d’Almoster i duraran des de les 23.00 hores fines les 7.00 hores, però les portes seran obertes a partir de les 21.00 hores. També compta amb aparcament gratuït a la zona.

El recinte té un aforament màxim de 4.000 persones i s’han de complir una sèrie de normes bàsiques per tal que la convivència sigui l’adequada. Com la prohibició de vendre qualsevol tipus de beguda alcohòlica als menors d’edat o portar armes, substàncies estupefaents, ni menjar o begudes i tampoc pirotècnia ni animals. A més a més, cal portar obligatòriament el DNI i cal recollir la polsera en entrar i portar-la en tot moment.

Entrada anticipada 10 euros i a taquilla 15 euros

Les Barrakes 2018 han estat organitzades per l’Ajuntament d’Almoster i amb la col·laboració de les entitats de la Colla Gegantera d’Almosterl, el Ball de Diables i el FC Almoster. Les entrades es poden adquirir anticipadament, per 10 euros, a través de la pàgina web de l’ajuntament o al Bar l’Ateneu i al Forn Vilarrubí. A taquilla el preu és de 15 euros.

Roba Estesa.
Roba Estesa. | Cedida

 

Roba Estesa i la seva música reivindicativa

Segonamà és un grup que va néixer a Tarragona ja fa set anys, com mols altres en un garatge i entre amics amb molta il·lusió, que ha estat nominat tres cops als premis ‘Enderrock 2016’ gràcies al seu primer disc ‘Endinsa’t’  i ara presentaran a Almoster el seu últim treball ‘Respira’.

Per una altra banda, el grup Roba Estesa presentarà a les ‘Barrakes 2018’ el seu nou disc ‘Desglaç’ que  té un gènere propi, el folkcalentó, i suposa la continuació de la seva lluita que van començar amb ‘Descalces’ per tal de «reivindicar la realitat de gènere» i «trencar amb els esquemes masculinitzats i hetero normatius imperants», segons expliquen a la seva pàgina web.

Actuarà la banda sueca Hoggmaestro

A les Barrakes 2018 es podrà gaudir de la banda Hoggmaestro, provinent de Suècia, que fa deu anys que estan sobre els escenaris amb la seva música la qual mescla el ska i el reggae i portaran al públic el seu ‘Dreams’.

L’escenari es revolucionarà amb l’energia que La Pegatina sempre reparteix amb la seva música d’estil molt variat. És un grup que ha viatjat per més de 30 països del món i ja té editats sis discos, un documental i, fins i tot, un videojoc.  Ara, a Almoster, presentaran el seu últim disc ‘Ahora o nunca’. Finalment el Dj. OGT i el Dj Ceba amenitzaran la resta de la nit amb la seva música perquè tothom s’ho passi d’allò més bé.

Sortegem entrades per les Barrakes d'Almoster

Des de TarragonaDigital.com volem premiar els nostres lectors amb el sorteig de 4 entrades dobles per anar a les Barrakes d'Almoster. El sorteig es farà al nostre perfil a Instagram @TarragonaDigital, i per participar-hi només heu de seguir aquests senzills passos:

Feu-vos seguidors del perfil a Instagram de @TarragonaDigital.

Feu «M'agrada» a la publicació i deixeu un comentari mencionant els amics amb qui anirieu a les Barrakes d'Almoster. 

— Per tenir més opcions, feu captura del post o de l'Stories del sorteig i pengeu-ho al vostre Stories mencionant @TarragonaDigital.

— Teniu temps per participar fins al divendres 24 d'agost. Estigueu molt pendents dels vostres missatges directes, perquè si sou els guanyadors us contactarem per aquesta via. Molta sort!


Comentaris