ERC i Ara pacten un acord de govern a Castellvell del Camp

Josep Manel Sabaté Papiol d'ERC serà el pròxim alcalde de Castellvell del Camp | Agustí Domingo (JuntsxCastellvell) farà un pas al costat en l'alcaldia
Josep Manel Sabaté (ERC)  i Jose Antonio Carretero (ARA Castellvell) en el moment de signar el pacte de govern | Jordi Fortuny

 

Després de molts anys de govern convergent sembla que al municipi de Castellvell del Camp, a la comarca del Baix Camp, l'alcaldia canviarà de bàndol. Després que Junts per Castellvell i ERC Castellvell empatessin en nombre de regidors en les darreres eleccions municipals del passat diumenge 26 de maig, el dimecres 12 de juny el nou partit municipalista Ara Castellvell i ERC van signar un pacte de govern i per tant, Josep Manel Sabaté Papiol d'ERC serà el pròxim alcalde de Castellvell del Camp.

 

Josep Manel Sabaté nou alcalde republicà de Castellvell

Agustí Domingo Basora farà un pas al costat en l'alcaldia de Castellvell del Camp després de vuit anys al capdavant del govern local. El relleu de l'alcaldia l'agafarà el republicà Josep Manel Sabaté que després de pactar amb el partit municipalista Ara Castellvell han aconseguit sis regidors i per tant, l'alcaldia en aquest municipi de la comarca del Baix Camp. Per tant, amb aquest pacte el govern d'onze regidors es queda amb sis regidors per ERC i Ara Castellvell i quatre per Junts per Castellvell i un regidor del PSC.

 

ERC i Ara Castellvell firmen un pacte de govern a Castellvell del Camp | Jordi Fortuny

 

Ara Castellvell i ERC fan pacte de govern

El passat dimecres 12 de juny al vespre i a les instal·lacions de la Casa de la Cultura 'Cal Brantxó' del municipi, els membres d'ERC i els d'Ara Castellvell es van reunir per firmar el pacte de govern durant els pròxims quatre anys de mandat, per tant amb quatre regidors republicans i dos municipalistes, a Castellvell del Camp governarà Esquerra Republicana.

 

ERC Castellvell ja fa vuit anys que està a l'oposició i enguany passa a formar govern amb Ara Castellvell. El partit municipalista és la primera vegada que es presenta a Castellvell, i com ja informava Josep Manel Sabaté a TarragonaDigital, no descartaven realitzar un pacte per entrar a govern, encara que «havia de ser amb persones que s'apropen a la nostra manera de gestionar», fent referència al nou partit Ara Castellvell on opinaven que «pot arribar a ser positiu un pacte».