A Castellvell del Camp ja estan a punt per rebre als Reis Mags

La Cavalcada de Reis començarà a les 20 del vespre a la plaça de Jacint Verdaguer

Els Reis Mags d'Orient estan a punt d'arribar a Castellvell del Camp, com cada any Ses Majestats els Reis Mags es passejaran pel poble amb la Cavalcada de Reis abans de repartir els regals per tots els infants del municipi. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a Castellvell del Camp el dissabte 5 de gener a les vuit del vespre i des de la plaça de Jacint Verdaguer iniciaran la Cavalcada pels carrers del poble.

La Cavalcada dels Reis Mags començarà a les vuit del vespre

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

El recorregut de la Cavalcada començarà a la plaça de Jacint Verdaguer i seguirà per carrer de Sant Jaume, el carrer de Sant Vicenç, seguir del carrer Majori fins a arribar a la plaça Catalunya. Un cop allà l'alcalde de Castellvell del Camp  farà la tradicional entrega de claus a l'ajuntament del municipi. Amb aquestes claus els Reis d'Orient podran obrir totes les portes de les cases de Castellvell per repartir els regals que hagin demanat els més petits de la casa.

Imatge d'arxiu de l'arribada dels Reis Mags d'Orient a Castellvell del Camp
Imatge d'arxiu de l'arribada dels Reis Mags d'Orient a Castellvell del Camp | Josep Martí

 

L'alcalde de Castellvell entregarà les claus del municipi

Després de l'entrega de claus, Melcior, Gaspar i Baltasar es dirigiran cap a l'església on diran unes paraules a tots els nens i nenes de Castellvell del Camp. El rei Baltasar pronunciarà unes paraules amb el seu idioma i després els infants del poble podran anar a saludar als tres Reis Mags  abans d'anar a dormir. Un cop entrada la nit, els Reis Mags aniran personalment a repartir els regals dels nens i nenes a cadascuna de les cases del poble.

El discurs de Baltasar a Castellvell del Camp
El discurs de Baltasar a Castellvell del Camp | Josep Martí

 

Els més petits encara poden fer la carta als Reis Mags

No obstant tots aquells nens i nenes que encara no hagin fet la carta als Reis Mags es podran  adreçar als comerços del poble a buscar el model de carta de Castellvell. Els patges de Ses majestats els Reis Mags, seran els encarregats de recollir les cartes amb els desitjos dels més petits. També el podien trobar a la festa de la Banya, que es va celebrar el passat 28 de desembre.