GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els CDR aixequen el tall a l'AP-7 a Vandellòs

Aquesta és una de les accions que estan duent a terme arreu del país amb motiu de l'1 d'octubre
Els CDR han tallat l'autopista a primera hora del matí | @cdr_cambrils

 

Comencen les mobilitzacions amb motiu del primer aniversari de l'1 d'octubre a la demarcació de Tarragona. Els Comitès en Defensa de la República i l'Autodeterminació (CDR) de les comarques tarragonines han tallat l'autopista AP-7 a l'altura de l'Hospitalet de l'Infant, en sentit nord.

 

En aquest sentit, un grup de manifestants s'han posat enmig de la via per tallar-la i, a més, han posat guarda-raïls i pneumàtics per evitar que hi hagi circulació per l'autopista, en direcció Tarragona i Barcelona des d'aquest punt.

 

Tanmateix, els manifestants, quan han arribat els Mossos d'Esquadra, els han rebut amb la frase «no us mereixeu la senyera que porteu», després de les actuacions que va haver-hi durant el dissabte a Barcelona, demanant, així, la dimissió del conseller d'Interior Miquel Buch.

 

 

Els manifestants han desplegat una pancarta on s'ha pogut veure escrit «1 d'octubre, ni oblit ni perdó» i, al mateix temps, els presents cridaven aquesta frase.

 

Tallen l'AP-7 a l'Hospitalet de l'Infant en direcció nord | @TarragonaCdr

 

Segons informa el Servei Català de Trànsit, a causa d'aquesta manifestació a l'autopista AP-7, s'estan realitzant desviaments i es dóna pas alternatiu per la carretera N-340. Hi ha una afectació en dos quilòmetres de la via, des dels punts quilomètrics 282 fins al 284 i s'ha començat a dos quarts de vuit del matí.

 

Un centenar de persones han tallat l'AP-7 des de les 7.30 del matí. | @xavichica

 

Moments de tensió a l'AP-7

Amb el tall que s'ha realitzat a l'autopista AP-7, està creixent la tensió entre conductors i manifestants. En aquest sentit, un dels afectats pel tall de la via, ha llançat una pedra contra les persones que estan realitzant la manifestació a l'autopista.

 

Arriben els furgons dels ARRO dels Mossos d'Esquadra a l'AP-7 | @NuriaSabate

 

Arriben els furgons dels ARRO dels Mossos d'Esquadra a l'AP-7

Cap a un quart de deu del matí, els ARRO dels Mossos d'Esquadra han arribat en el punt quilomètric de l'autopista AP-7 que està tallat. En aquest sentit, els agents del cos policial han començat a retirar els objectes que hi havia enmig de la via i els manifestants han començat a cridar «no passaran».

 

Per evitar qualsevol incident entre els CDR i els conductors que volen utilitzar l'autopista AP-7 a l'altura de l'Hospitalet de l'Infant i Vandellòs, els Mossos d'Esquadra han realitzat un cordó policial per separar els dos grups.  

 

Els Mossos d'Esquadra han realitzat un cordó policial per evitar confrontacions entre els dos grups | @CDRCampTGN

 

Els CDR aixequen el tall a l'autopista

Passades les onze del matí i després de més de tres hores de tall a l'autopista AP-7 al terme municipal de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, els manifestants dels CDR presents a aquesta via s'han retirat i han obert el pasa als vehicles que volien circular. En aquest sentit, la situació es va normalitzant a l'autopista.

 

Els manifestants s'han retirat de l'AP-7 | @cdr_cambrils