ARA MATEIX

Crema un vehicle a l'enllaç de l'AP-7 amb la T-11 a Reus

Concerts, cinema a la fresca i exposicions al CERAP de Riudoms

El centre acollirà activitats cada dimarts i dijous del mes de juliol
Concerts, cinema a la fresca i exposicions al CERAP de Riudoms | Àngel Ullate

 

 

El Centre d'Estudis Riudomencs de Riudoms prepara un juliol carregat de propostes culturals que tindran lloc cada dimarts i dijous del mes; exposicions, concerts i cinema a la fresca que tindran com a tret de sortida l'exposició «Fa 45 anys que en tinc 45», de Lucía Perera Stocco; visitable des d'aquest mateix dijous, 4 de juliol.

 

Amb aquesta mostra fotogràfica, l'autora homenatja la vellesa a través d’un seguit de retrats emocionals de persones que tenen més de noranta anys. La fotògrafa argentina les ha captat en la seva rutina, hi ha conversat sobre les seves vides i n’ha capturat l’emoció als rostres, les mirades i els gestos. Són una col·lecció de fotografies que mostren el diàleg entre la mirada de la fotògrafa i el model.

 

Concerts i Cinema a la Fresca

D'altra banda, a les deu de la nit, el CERAP acollirà la projecció a la fresca de 'Lady Bird', aquest dijous 4; els concerts de Isaura Garriga, Òscar Joyera i Alba Sànchez i Carles Arista, el dimarts 9; la projecció de 'Les distàncies', dijous 11; el concert de 'Proud Mary' a càrrec de Gaspar Corts i Joan Iglesias, el dimarts 16; la projecció de 'Call me By Your Name', dijous 18; el concert dels Skyroad, dimarts 23; la projecció de 'Relats salvatges', dijous 25; i el concert de Laia Nomen i Marc Torres, dimarts 30.

 

 

Els dimecres Riudoms «Reviu les Places»

Per completar l'agenda cultural del juliol, l'Ajuntament de Riudoms ha impulsat un any més els espectacles del «Reviu les Places»; una proposta que en la seva nova edició s'ha focalitzat en la música, el cant i la dansa com a eixos principals, i que tindran lloc els dimecres 3, 10 i 17 de juliol.

 

Riudomencs i forans podran gaudir de les millors cançons de les darreres dècades amb el trio 'The Swing Girls'; una «Nit de Gòspel» amb el grup Aba Taano; i el ritme frenètic de la 'The Camut Band'.

 

The Camut Band actuaran el dimecres 17 de juliol a la plaça de Sant Antoni | Ajuntament de Riudoms

 

Et pot interessar: