Ajuntament d'Alforja

Preocupació a Alforja: Un greu brot de Covid fa saltar les alarmes i signen un decret d'alcaldia

S'hauria escampat a partir «d'una certa relaxació» segons ha comunicat l'alcalde | S'insta a la població a extremar al màxim les mesures de precaució

El gran nombre de contagis de Covid-19 en els últims dies a Alforja  han fet que l'Ajuntament del municipi del Baix Camp actuï. En aquest sentit, s'ha signat un decret d'alcaldia instant a la població a seguir estrictament les normes sanitàries i de prevenció davant el coronavirus. 

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Els veïns i veïnes d'Alforja a extremar la precaució

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

L'alcalde d'Alforja, Juanjo Garcia, ha signat el decret d'alcaldia davant la preocupant situació que està causant la Covid-19  al municipi. El decret, que s'ha fet públic aquest dijous, és conseqüència de l'advertiment que l'equip mèdic que s'ocupa de la situació sanitària a Alforja ha fet arribar a l'Ajuntament que hi ha un important brot de coronavirus i d'una cadena de contagis al municipi.

El brot, segons s'ha informat al consistori, s'hauria escampat a partir d'una certa relaxació  i, per això, s'insta a la població a extremar al màxim les mesures de precaució: no sortir de casa si no és estrictament necessari i, en cas de fer-ho, utilitzar mascaretes; del rentat de mans freqüent; de la distància social i de ventilació.

Per evitar la propagació  de la Covid i evitar el col·lapse dels centres mèdics d'assistència primària, dels hospitals i de les UCI, des de l'Ajuntament es demana la màxima col·laboració i atenció especial i molta cura envers els professionals i les persones residents al Casal dels Avis, a la gent gran i a totes les persones vulnerables.

Juanjo Garcia, a més, convida tothom a fer vida dins les cases i a no sortir-ne si no és estrictament necessari, a fi de tallar la preocupant cadena de contagis que s'ha detectat al municipi.

6 casos els últims 7 dies a Alforja

En els últims 7 dies, s'han detectat 6 casos positius diagnosticats amb PCR i test d'antígens a Alforja i, en les últimes dues setmanes, 8. La incidència acumulada de diagnosticats els últims 14 dies per cada 100.000 habitants del municipi és de 444,2, mentre la taxa de reproducció de l'epidèmia ponderada setmanalment (rho7) és d'1,37 (l'epidèmia creix si és superior a 1). El risc de rebrot del municipi és de 608,13.