El cantautor Fito Luri ajorna el seu concert a Riudoms per motius de salut

L'actuació, dins de la programació del Festival Accents, s'ha reprogramat per al 12 de gener
Imatge promocional de Fito Luri. | Kasba Music

 

El cantautor tarragoní Fito Luri s’ha vist obligat a cancel·lar el seu concert d’avui, 1 de desembre, a Riudoms per motius de salut. El músic, que havia de presentar el seu nou treball discogràfic ‘Cru’, al Teatre Auditori Casal Riudomenc, ha hagut d’anul·lar la seva actuació a causa d’una greu afonia, segons han explicat els organitzadors de l’espectacle.

 

El concert, dins de la programació del Festival Accents, s’ha reprogramat per al pròxim 12 de gener de 2019, a les 20.00 hores. En aquest cas, serviran les mateixes entrades adquirides per al concert d’avui o, qui ho desitgi, podrà recuperar l’import del tiquet. Els responsables de l’esdeveniment han posat a disposició un correu electrònic, per a més informació i devolucions (info@casalriudomenc.cat) i, alhora, li desitgen a Fito Luri una «ràpida millora».

 

Per respecte al públic, «no puc sortir a l'escenari sense estar al 100 per cent»

Luri, des del seu compte de Twitter, s'ha adreçat al seu públic i ha explicat que «per respecte a les persones que paguen una entrada, no puc sortir a l'escenari sense estar al 100 per cent», i ha afegit que «per motius de salut, no tenim un altre remei que ajornar la presentació de CRU. Res greu!»

 

 

El Festival Accents continua a Alcover

Demà diumenge, 2 de desembre, el Festival Accents viurà un nou concert de la mà de Paula Valls. La cantant de Manlleu, que serà al Convent de les Arts d’Alcover a partir de les 20.000 hores, presentarà el seu nou disc ‘I AM’ (Satélite K, 2018), acompanyada de David Soler a la guitarra; Oriol Roca a la bateria; Miquel Sospedra al baix; i Daniel Ferrer al piano. Sens dubte, una immensa oportunitat per conèixer aquesta jove artista del nostre país.

"Prades tira endavant la nova urbanització de Les Forquetes" "Sergi Pedret és el nou alcalde de Riudoms"