Controlat l'incendi forestal de la Selva del Camp

El foc ha començat a prop de la TP-7013 i de l'Ermita de Sant Pere
Els Bombers treballen amb 9 dotacions en l'incendi de la Selva del Camp | bombers

 

Un incendi s'ha iniciat a dins del terme municipal de la Selva del Camp als voltants de dos quarts de sis de la tarda. El foc s'ha originat a prop de la carretera TP-7013, que passa pel municipi del Baix Camp. La zona on ha succeït l'incendi està a prop de l'ermita de Sant Pere de la localitat.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Per treballar en el foc, els Bombers de la Generalitat han enviat deu dotacions terrestres i cinc mitjans aeris per apagar les flames que afecten vegetació, però el lloc on hi ha el foc és de difícil accés. Una gran columna de fum ha alertat del foc i s'ha alertat al servei d'emergències des de la torre de vigilància. 

 

Els Bombers han informat que s'ha estabilitzat l'incendi que ha començat al costat de la carretera de Vilaplana als voltants de dos quarts de set de la tarda, una hora després de rebre l'avís pel foc. 

 

 

Els Bombers han donat per controlat el foc a la Selva del Camp als voltants de les set de la tarda. Segons han informat Agents Rurals, les flames han afectat 1.800 metres quadrats de vegetació.

 

"🐕AGENDA: El Concurs de Gossos d'Atura torna aquest diumenge a Prades!" "El Banc de Terres del Baix Camp signa trenta contractes en dos anys"