GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La CUP de la Selva del Camp presenta una llista electoral encapçalada per tres dones

La formació aposta per un equip heterogeni, «d'un marcat to social i rupturista» | Inès Fort, Laia Muntas i Elisenda Pallejà ocupen les primeres posicions
La CUP de la Selva del Camp presenta una llista electoral encapçalada per tres dones | Cedida

 

 

La CUP de la Selva del Camp va presentar ahir diumenge, 24 de març, la seva candidatura de cara a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. En un acte que va acollir més de quaranta persones, els cupaires van «desgranar les candidates d’una llista amb perfils heterogenis, d’un marcat to social i rupturista, on les dones hi tenen un paper protagonista», tal com han explicat des del mateix partit.

 

A la Selva, les primeres posicions de la llista als comicis les ocuparan tres dones, Inès Fort, Laia Muntas i Elisenda Pallejà. Segons la CUP, l’ordre era un tràmit i la formació prioritza «el conjunt de persones implicades en el projecte i espera que s’hi vagin sumant més selvatanes al marge dels comicis».

 

 

 

La vida digna de les persones, el més important

«Perfils diferents de persones treballarem perquè la Selva del Camp sigui un municipi valent i rebel que és, ni més ni menys, posar al centre la vida digna de les persones. Treballarem des de la Selva cap a la construcció nacional dels Països Catalans avançant per a una societat socialment justa, ecologista i feminista a partir de la radicalitat democràtica», ha destacat Inès Fort, qui encapçalarà la llista.

 

 

Cinc debats abans de la presentació

Abans de donar a conèixer els noms de les candidates electorals, la CUP va organitzar cinc debats sobre els eixos primordials per a la formació: ‘Territori i Sostenibilitat’, ‘Cultura i Educació’, ‘Participació i Transparència, ‘Justícia Social’ i ‘Economia Social i Solidària’. En aquests espais, les persones assistents van parlar de les seves inquietuds, suggeriments i preocupacions, per tal de recollir idees i tirar endavant les diverses accions del partit.

 

 

Et pot interessar: