Hi haurà sales amb diversos ambients a la festa de Cap d'Any de Reus.

Mont-roig del Camp es queda sense festa de Cap d'Any per falta de seguretat

Poc abans de l'inici de la revetlla de cap d'any al poliesportiu municipal es va cancel·lar la festa
La Revetlla de Cap d'Any de Mont-roig del Camp s'havia de celebrar al poliesportiu municipal
La Revetlla de Cap d'Any de Mont-roig del Camp s'havia de celebrar al poliesportiu municipal | Google Maps

El final d'any 2018 i l'entrada del 2019 no va ser de la millor de les maneres a Mont-roig del Camp. La festa de la revetlla de Cap d'Any, que se celebrava al poliesportiu municipal es va haver de cancel·lar per falta de membres de seguretat a la festa. Segons les primeres informacions d'un dels regidors de l'Ajuntament a les xarxes socials, els fets haurien estat causats perquè l'empresa de seguretat contractada, ha informat que no podia realitzar el servei poques hores abans de la festa al municipi del Baix Camp. 

La falta de seguretat obliga a cancel·lar la revetlla de Cap d'Any

Als voltants de les nou del vespre, l'empresa de seguretat que havien contractat des de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp per treballar a la revetlla de Cap d'Any que se celebrava al poliesportiu municipal, va alertar que no podia realitzar el servei, per falta de personal. Aquesta ha estat l'explicació que ha donat el regidor Ángel Redondo a les xarxes socials. En aquest sentit, també ha explicat que es va intentar buscar una solució ràpida, dins les possibilitats i la urgència que hi havia, ja que quedaven poques hores perquè toquessin les campanades.

Com que no va ser possible la contractació de seguretat a última hora per la Festa de Cap d'Any al municipi del Baix Camp, des del consistori només han tingut l'opció de cancel·lar l'esdeveniment per concloure l'any 2018 i encetar el 2019, ja que és obligatori disposar de seguretat per realitzar actes on hi ha un nombre elevat de persones.

La Festa de Cap d'Any a Mont-roig del Camp s'ha cancel·lat per falta de seguretat
La Festa de Cap d'Any a Mont-roig del Camp s'ha cancel·lat per falta de seguretat | Cedida

 

Informen poc abans de les campanades que no es fa la festa a Mont-roig

Per la megafonia del poliesportiu municipal de Mont-roig del Camp es va alertar poc abans de les dotze de la nit, que s'havia de suspendre la revetlla de Cap d'Any. Segons han explicat a TarragonaDigital, els fets van ocórrer quan faltaven un parell de minuts perquè sonessin les campanades i menjar el raïm de la sort. Tots els que havien de gaudir de la festa de Cap d'Any a Mont-roig es van quedar sense la música i el bon ambient del Show Menéalo On Tour amb Más & Más i DJ Nacho Lascasas, a més del servei de bar a càrrec dels Kintus/es.


Comentaris