EN DIRECTE

⛈ Classes suspeses, aiguats torrencials i el pitjor de la llevantada encara ha d'arribar

L’olor de gasoil destapa una fuita a l’Institut Antoni Ballester de Mont-roig

Els Bombers han desplegat un dispositiu amb cinc dotacions per esbrinar d'on sortia l'olor
Cinc dotacions de Bombers han anat fins a l'Institut Antoni Ballester de Mont-roig del Camp | Google maps

 

Una forta olor de gasoil ha creat uns moments de tensió a l’Institut Antonio Ballester de Mont-roig del Camp. A causa d’aquest incident, s’ha avisat als Bombers de la Generalitat, els quals han fet un desplegament de cinc dotacions, per les possibles conseqüències que podien haver succeït. Per prevenció, han canviat de classe als alumnes que estaven a l’aula on es notava més forta l’olor, per la seva proximitat a la zona de calderes.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Els Bombers actuen en la fuita de gasoil a Mont-roig del Camp

Als voltants de dos quarts de deu d’aquest matí de dimarts, els Bombers de la Generalitat han anat amb cinc dotacions fins a l’institut situat al passeig 1 d’Octubre de Mont-roig del Camp. El motiu ha estat l’alerta d’una forta olor de gasoil a les aules. Un cop en el lloc dels fets, han realitzat comprovacions en la sala de calderes i han vist que hi havia el dipòsit del gasoil per la calefacció buit, ja que estava tot el combustible escampat pel terra de la sala. Segons han informat els Bombers a TarragonaDigital, la fuita ha estat d'entre 200 i 500 litres de gasoil.

 

En aquest sentit, el gasoil ha anat a parar a la depuradora, ja que ha passat per la reixeta que hi havia en la sala de calderes. Els Bombers han realitzat tasques de neteja de l’habitació perquè no quedin restes de combustible. D’altra banda, també han buidat tota l'aigua que hi havia a les cisternes dels lavabos de l’Institut. Aquesta tasca s’ha realitzat perquè l’olor marxés per les canonades.

 

Per precaució, els Bombers han demanat que és desallotges una aula de l’Institut Antoni Ballester, donada la seva proximitat als banys i s'han recol·locat als alumnes a una altra classe. Tanmateix, han avisat que l’olor de gasoil pot estar en l’ambient uns dies a dins del centre educatiu de Mont-roig del Camp. A causa d’aquest incident, els alumnes i professor del centre es quedaran sense calefacció fins que estigui solucionat el problema amb el dipòsit i es pugui recarregar de combustible.

 

La fuita ha estat d'entre 200 i 500 litres de gasoil | Google Maps

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Reus. És gratis!

Comentaris