Un grup nombrós de persones va retirar els símbols independentistes de Riudoms

Persones amb la cara tapada arranquen símbols independentistes a Riudoms

Els implicats portaven ganivets, cúters, pals i, fins i tot, es va trobar una espasa amagada

Aquesta passada matinada, als voltants de les tres, un grup nombrós de persones, les quals anaven amb la cara tapada i equipades amb diversos estris per tallar, a més de portar pals, han arrencat símbols independentistes de Riudoms. En aquest sentit, davant els fets, es va avisar a la Guàrdia Urbana de la població i als Mossos d'Esquadra i es va procedir a identificar a les persones implicades.

Ganivets, cúters i pals per arrencar tot el que hi havia relacionat amb la independència a Riudoms

Els individus que aquesta nit han actuat a la població de Riudoms anaven tapats amb mocadors i gorres perquè no se'ls hi veiessin les cares i, així, no ser identificats. Tanmateix, els que han estat anomenats com «la croada de Ciutadans» a les xarxes i, segons les fonts consultades per TarragonaDigital, ells mateixos s'identificaven com «el servei de neteja», anaven equipats amb ganivets i cúters, per tallar llaços grocs i estelades, a més de tots els símbols independentistes que es van anar trobant de les cases del municipi.

A més, entre tots els elements que portaven aquest grup d'individus, es va trobar una espasa, la qual estava amagada a sota d'un vehicle, segons han explicat a aquest diari.

Tanmateix, es va donar l'avís dels fets a la Guàrdia Urbana de la població, a més de posar-se en contacte amb els Mossos d'Esquadra, després de veure el que estava passant i rebre amenaces. Tot seguit, van passar a identificar aquest grup de persones.

El «servei de neteja» treu tots els símbols independentistes de Riudoms

En els fets d'aquesta passada matinada a Riudoms, segona ha pogut saber TarragonaDigital, alguns habitants del municipi van rebre amenaces del nombrós grup de persones i, quan es demanaven explicacions de per què ho feien, responien que «gent de Riudoms els havien trucat perquè fessin neteja al poble» i, per aquest motiu, s'autodenominaven el «servei de neteja». A més, s'identificaven com a ciutadans provinents de Tarragona.

Dins d'aquest grup organitzat, també hi havia fins a quatre menors d'edat, els quals, segons les fonts consultades, hi havia tres noies, les quals anaven gravant les persones que els seguien i feien fotos als seus vehicles, i un noi que acompanyava el grup.

En aquest sentit, davant del succés, alguns habitants de la població del Baix Camp, van acorralar a un cotxe dels implicats en l'incident, però tot seguit, a més de trucar als Mossos d'Esquadra explicant que rebien amenaces d'aquests, també van aparèixer tres vehicles més, i, així, els de Riudoms, no podien marxar. Tanmateix, va haver-hi un vehicle, el qual, segons les fonts d'aquest mitjà, era on hi havia el cap pensant del grup, va fugir.


Comentaris