El programa d'actes de les festes de Nadal a Riudoms 2019-2020

Els actes més destacats són el Parc Infantil de Nadal, l'home dels nassos i el sorteig de la Cistella de Nadal del comerç local i el Concert de Reis
El Nadal ja ha arribat a Riudoms | Àngel Ullate
 

Riudoms ja ha arribat el Nadal i fins al 6 de gener de 2020 l'esperit nadalenc s'apoderarà dels carrers d'aquest municipi. Música, nadales, literatura, jocs i altres activitats al Parc Infantil de Nadal , teatre, els Reis d'Orient... tot i això i molt més és el que trobarem a Riudoms durant aquesta època de l'any tan màgica i especial. A continuació podeu consultar l'agenda d'activitats sencera que s'organitza a Riudoms per aquest Nadal.  

 

Programa d'actes de Nadal de Riudoms 2019-2020

Dimecres 18 de desembre

19.30 hores, al Teatre Auditori Casal Riudomenc, Concert de Nadal a càrrec dels alumnes de l'Escola Municipal de Música de Riudoms. 

20.00 hores, a la Biblioteca Antoni Gaudí, Club de Lectura. Tertúlia del Club de Lectura per a adults 'Llibres, cafè i avellanes' sobre el llibre 'Quan érem refugiats' de Teresa Pàmies. Del 2 al 24 de desembre es pot visitar l'exposició 'Tot és en els llibres' a la sala d'adults, amb motiu de la celebració de l'Any Teresa Pàmies. 

 

Dijous 19 de desembre

17.15 hores, pels carrers del centre de la vila, Tradicional Cantada de Nadales. Alumnes de l'Escola Municipal de Música cantaran nadales pels carrers del centre de la vila i finalment acabaran amb una cantada davant de l'Ajuntament. Inici: plaça de l'Om. 

 

Aquest Nadal, els alumnes de l'Escola de Música cantaran nadales pels carrers de Riudoms  | Àngel Ullate

 

Dissabte, 21 de desembre

12.00 hores, a la Biblioteca Antoni Gaudí, l'hora del conte. L'hora del conte en anglès. S'explicarà el conte 'The gingerbread man' i es farà un taller de Nadal. 

 

Diumenge 22 de desembre

Els pastorets

19.00 hores, al Teatre Auditori Casal Riudomenc, Els Pastorets de Riudoms. Espectacle per a públic familiar, tots els beneficis aniran destinats a La Marató de TV3. 

 

Dimarts 24 de desembre

23.00 hores, a l'Església de Sant Jaume Apòstol, Missa del Gall. Celebració del tradicional ofici religiós que dóna la benvinguda a la Festivitat de Nadal. 

 

Dijous 26 de desembre 

Recollida de cartes als Reis Mags

12.00 hores, a l'Ajuntament de Riudoms, recepció dels Patges Reials. Arribada dels tres Emissaris de SSMM els Reis d'Orient. Recollida de cartes dels nens i nenes de Riudoms a l'Ajuntament de Riudoms. 

 

Imatge del Parc de Nadal de Riudoms 2018 | Àngel Ullate

 

Divendres i dissabte 27 i 28 de desembre

Parc Infantil de Nadal

16.00 hores, a les instal·lacions del Pavelló Municipal d'Esports, Parc Infantil de Nadal. Activitats, jocs, tallers, esports i atraccions inflables per a infants i joves fins als 15 anys. Horari: de les 16.00 hores a les 20.00 hores. Preu de l'entrada 2 euros (infants i joves de 2 a 15 anys). Entrada lliure per a menors de 2 anys i adults a partir dels 16 anys. 

 

Dimarts 31 de desembre

12.30 hores, pels carrers del centre de la vila, l'Home dels Nassos. Cercavila musical al voltant d'un dels personatges típics de la festa de Cap d'any: l'Home dels Nassos. Inici: plaça de l'Om. 

13.30 hores, a la plaça de l'Església, Sorteig de la Cistella de Nadal del comerç local. Del 2 al 31 de desembre, aconsegueix el teu tiquet per cada 5 euros de compra als comerços participants. 

 

Diumenge 5 de gener

Cavalcada de Reis

19.00 hores, Cavalcada de SSMM els Reis d'Orient. Recepció de SSMM els Reis d'Orient, que arribaran a Riudoms per l'avinguda Primer d'Octubre, amb tot el seu Seguici Reial, carrosses i regals, i donaran la benvinguda als nens i nenes de Riudoms a la plaça de l'Església. 

 

Els Reis Mags arribaran a Riudoms el 5 de gener  | Ajuntament de Riudoms

 

Dilluns 6 de gener

19.00 hores, al Teatre Auditori Casal Riudomenc, l'Orquestra de Cambra de l'Empordà presenta 'Concerto a Tempo d'Umore'. 

 

 

 

"Augmenta el pressupost del Consell Comarcal del Baix Camp" "☘ Organitzen 3 marxes a l'ermita de Puigcerver en contra de la «massificació eòlica»"