Se susp猫n la 4a edici贸 de la Trobada Nacional de Cornetes i Tambors de Castellvell del Camp

L'acte s'ha anul路lat com a mesura de conting猫ncia del coronavirus

ACTUALITZACI脫 - 12/03/2020 a les 10.30 hores

 

La 4a edici贸 de la Trobada Nacional de Cornetes i Tambors de Castellvell del Camp s'ha susp猫s com a mesura de conting猫ncia del coronavirus. Ara per ara, la resta d'actes de Setmana Santa del municipi com la representaci贸 de 'La Passi贸' o el Via Crucis es mantenen a l'espera de com evolucionin els pr貌xims dies.

 

NOT脥CIA - 10/03/2020 a les 10.00 hores

 

L'acte donar脿 el tret de sortida a les 17.30 hores des de la pista poliesportiva | Gerard Mart铆

 

Aquest pr貌xim dissabte 14 de mar莽 tindr脿 lloc la 4a edici贸 de la Trobada Nacional de Cornetes i Tambors de Castellvell del Camp, un acte que s鈥檋a convertit en una singular tradici贸 despr茅s de l鈥櫭▁it acollit en les edicions anteriors. Un any m茅s, la Banda de Cornetas y Tambores Sones de Pasi贸n de Reus, amb el suport de l鈥橝juntament de Castellvell del Camp i la Diputaci贸 de Tarragona, organitza aquest certamen perqu猫 tots aquells amants de la Setmana Santa i dels seus sons m茅s tradicionals puguin gaudir d鈥檜na jornada realment estremidora.

 

NOVETAT: Sigues el primer en con猫ixer les not铆cies i els successos de Reus gratis al m貌bil. Fes clic aqu铆!

 

En aquesta edici贸, les bandes convidades s贸n l鈥Agrupaci贸 Musical Virgen del Consuelo del Vendrell i la Banda de CCTT Sant Sepulcre d鈥橭liva, de Val猫ncia. L鈥檃cte donar脿 el tret de sortida a partir de les 17.30 hores a la pista poliesportiva del municipi.

 

Una vegada totes les bandes es trobin all脿, es realitzar脿 una cercavila pels carrers del poble en la que totes les bandes convidades oferiran la seva m煤sica als assistents, la qual s鈥檈ncarregar脿, un any m茅s, de trencar el silenci regnant. Tot seguit, tindr脿 lloc un concert de m煤sica tradicional de Setmana Santa a la pista poliesportiva.

 

Per una altra banda, el diumenge 22 de mar莽 a les 19.30 hores es realitzar脿 la representaci贸 de 鈥La Passi贸鈥 a l鈥橢sgl茅sia de Sant Vicen莽 a c脿rrec dels membres del grup de teatre 鈥楲a Teatr鈥橢ra鈥 vinculat al Casal de la Gent Gran del municipi. Es tracta d鈥檜n muntatge 脿gil i modern per貌 amb una visi贸 m茅s 铆ntima d鈥檜n text cl脿ssic que tamb茅 es representar脿 en altres localitats com Reus, Valls, Maspujols i Vilaplana.

 

La trobada comptar脿 amb la participaci贸 de la banda AM Virgen del Consuelo del Vendrell i CCTT Sant Sepulcre d'Oliva | Gerard Mart铆

 

Totes aquestes activitats s贸n la pr猫via de la Setmana Santa al municipi. Un dels actes m茅s destacats de la festivitat religiosa ser脿 el tradicional Via Crucis, que porta organitzant-se m茅s de 10 anys. Una representaci贸 en qu猫 participa tot el poble i que sortint de l鈥橢sgl茅sia de Sant Vicen莽 recorre tot el cam铆 sinu贸s i costerut fins a l鈥Ermita de Santa Anna. Durant el recorregut es representen les diferents estacions i els actors s贸n acompanyats pel p煤blic. L鈥檃cte t茅 lloc a la tarda del 5 d鈥檃bril, Diumenge de Rams.

 

Finalment, tamb茅 cal assenyalar que despr茅s de la Setmana Santa arribar脿 el Cicle de Primavera en qu猫 Castellvell 芦continua aspirant a ser un referent cultural en l'脿mbit del Baix Camp禄.