GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els Quadres de la Passió de Riudoms, tot un èxit un any més

Més de 150 voluntaris han participat en la seva interpretació

 

Riudoms ha tornat a viure amb èxit una nova edició de les la tradició que enceta la celebració de la Setmana Santa en aquesta localitat del Baix Camp: els Quadres de la Passió. Un èxit no tan sols pel que fa a la interpretació dels set quadres, sinó també al públic, que ha tornat a omplir els escenaris del nucli antic de la vila.

 

Els Quadres de la Passió: 150 actors voluntaris sota la direcció de Maria Conxa Torres

Per sisena edició, aquest 2019, Riudoms ha tornat a congregar en els seus carrers al voltant de 150 actors que han interpretat els Quadres de la Passió cristiana. Com el nom indica, en les diverses interpretacions es narren els darrers episodis de la vida de Crist i la seva posterior ressurrecció, segons la tradició religiosa.

 

Maria Conxa Torres ha dirigit, com en els darrers anys, aquesta sisena edició dels Quadres de la Passió de Riudoms, que enguany han elevat fins a set, una més que l'any passat, les escenes representades al nucli històric de la localitat. 

 

Quadres de la Passió a Riudoms | Àngel Ullate

 

 

Set quadres amb set escenaris diferents

Com és habitual, les interpretacions, que es fan cada 15 minuts durant una hora i mitja, han arrencat a les vuit de la tarda als diversos escenaris de cadascun dels sis quadres inicials: la plaça de la Mare Cèlia, els porxos de la plaça Petita, el número 20 del carrer de l'Arenal, la placeta de l'absis posterior de l'Església, l'entrada del temple, i la Cisterna Vella.

 

Hi ha, però, un quadre principal que gaudeix d'un escenari privilegiat, i aquest 2019 no n'ha estat pas una excepció: el de la Crucifixió i Resurrecció, que s'ha representat per acabar, a dos quarts de deu de la nit, al Teatre Auditori Casal Riudomenc.

 

GALERIA DE FOTOS: Les millors imatges de la representació dels Quadres de la Passió 2019 a Riudoms, per Àngel Ullate

 

També et pot interessar