Riudoms acull unes jornades de suport i formació als cuidadors de gent gran

«Cuidem el cuidador» tindrà lloc del 12 al 16 de novembre a la Sala d'Audiovisuals de l'ABS Riudoms
Riudoms acull unes jornades de suport i formació als cuidadors de gent gran | ABS Riudoms

 

L'Ajuntament de Riudoms a través de la regidoria de Sanitat, la residència per a la tercera edat L'Onada i l'Àrea Bàsica de Salut de Riudoms, organitzen una nova edició de les 'Jornades de la Gent Gran'.

 

Del 12 al 16 de novembre, de dos quarts de deu a dos quarts d'onze del matí, totes aquelles persones interessades, ja sigui perquè són professionals del sector, tenen algun familiar a càrrec o vulguin assolir coneixements i experiències relacionades, podran fer-ho a través d'un seguit de tallers i xerrades totalment gratuïtes i de lliure assistència.

 

D'aquesta manera, la Sala d'Audiovisuals de l'Àrea Bàsica de Salut de Riudoms acollirà cada dia un taller o una xerrada, amb una extensió d'una hora de durada. Una bona oportunitat per obtenir eines, recursos i experiències per a la tasca de fer-se càrrec de la gent gran més vulnerable.

 

Riudoms acull unes jornades de suport i formació als cuidadors de gent gran | Arxiu

 

 

'Cuidem el cuidador' | Programa

 

Dilluns 12

9.30 a 10.30 h. Taller Cuidem-nos per cuidar! a càrrec de Montse Cros, professora de L’Estudi i tècnica especialista de la Fundació Obra Social La Caixa.

 

Dimarts 13

9.30 a 10.30 h. Xerrada Cures de la pell i prevenció de les úlceres per pressió a càrrec d’Azahara Ortiz, auxiliar, i Cinta Sánchez, infermera de la Residència L’Onada de Riudoms.

 

Dimecres 14

9.30 a 10.30 h. Xerrada Recursos socials i ajudes tècniques a càrrec de Judith Dols, treballadora social del Consell Comarcal i Sònia Nadal, treballadora social de l’ABS Riudoms.

 

Dijous 15

9.30 a 10.30 h. Xerrada Cuidar i cuidar-se a càrrec de Blanca de la Cruz, psicòloga i neuropsicòloga (Associació d’Alzheimer Reus i Baix Camp).

 

Divendres 16

9.30 a 10.30 h.  Xerrada Com alimentar la persona fràgil a càrrec de Montse Salvadó, infermera, gestora de casos i referent del programa ATDOM, i Mina Medina, referent d’Atenció Comunitària de l’ABS Riudoms.