Riudoms suspèn la Festa de Barris 2020

La decisió s'ha pres conjuntament entre l'Ajuntament, l'Associació Festa de Barris i els representants dels Quintos del 2002 després de diverses reunions
Ajuntament, Quintos i organitzadors de la Festa han decidit finalment suspendre-la. | Cedida
 

La pandèmia de la Covid-19 està provocant diàriament, amb l'arribada de l'estiu i les festes populars, la suspensió de moltes d'aquestes o la modificació de la manera com se celebren. En aquest cas, a Riudoms s'ha estat decidint en els darrers dies sobre la celebració de la Festa de Barris d'aquest 2020, que s'havia de celebrar el primer cap de setmana de juliol com és tradicional.

La decisió, presa conjuntament entre l'Ajuntament, l'Associació de la Festa de Barris i els representants dels Quintos 2002, que han estat realitzant diverses reunions de treball, ha estat suspendre la Festa de Barris d'aquest estiu. En aquest sentit, l'Ajuntament vol recordar i agrair que s'han proposat alternatives que permetessin celebrar les activitats de la festa, però finalment les circumstàncies actuals les ha fet inviables.

La regidora de Festes i Joventut, Verònica Torres, ha volgut donar les gràcies pel suport rebut a l'hora d'iniciar l'organització dels Barris. «És un plaer treballar amb l'Associació de la Festa de Barris i els representants dels Quintos 2002. Agafo el compromís perquè els barris del pròxim any siguin molt millors».

"Boníssims: 2 olis del Baix Camp reben importants premis" "Últims dies de la campanya de comerç local «Rasca Premis» de Riudoms"