Imatge aèria de la planta de compostatge de Botarell

Atorgada una subvenció de 20,6 MEUR per a la millora del centre de gestió de residus del Baix Camp

L'Agència de Residus finança el 100% de l'actuació, que inclou l'ampliació de la planta de compostatge de Botarell

Injecten prop de 20,6 MEUR al centre comarcal de tractament de residus municipals del Baix Camp. El Consell d'Administració de l'Agència de Residus de Catalunya (ARC) ha aprovat aquest divendres l'atorgament d'aquesta subvenció  per executar diverses millores a la planta de compostatge, situada a Botarell.

Les actuacions que es desenvoluparan consisteixen en l'ampliació i millora  de la planta de tractament mecànic i biològic de la fracció resta, la modificació de la línia de pretractament de la fracció orgànica de la planta de compostatge, i la remodelació i posta a punt dels tres digestors de la planta de digestió anaeròbia, segons informen fonts de l'Agència de Residus. La data límit per fer-hi aquestes actuacions serà l'octubre del 2025.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

La subvenció atorgada per l'ARC suposa el 100% del pressupost  de l'actuació que durà a terme el Consell Comarcal del Baix Camp.