Talls d'aigua a La Selva i Castellvell per manteniment de la xarxa

Comaigua està duent a terme tasques a diferents municipis del Baix Camp | En conjunt, els talls afecten 476 abonats

La xarxa de subministrament d'aigua de Comaigua està patint talls previstos i controlats aquesta setmana. Dimecres serà el torn de La Selva del Camp, en una àrea on quedaran afectats 183 abonats. Dijous arribarà el torn de Les Borges del Camp, amb 125 abonats afectats pel tall. A principis de setmana s'han vist afectats abonats de Cambrils i Les Borges del Camp.

Talls d'aigua per fer tasques de manteniment

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Comaigua ha previst, al llarg d'aquesta setmana, diversos talls de subministrament d'aigua a quatre municipis del Baix Camp. Es tracta d'interrupcions en el servei previstes i controlades, i que serveixen, expliquen des de l'empresa, «per realitzar un manteniment imprescindible a la xarxa de distribució». Dimecres és el torn de La Selva del Camp, de nou del matí a una del migdia.

La Selva i Castellvell patiran talls d'aigua

A La Selva del Camp, el principal escenari de l'actuació serà el carrer de Paret Delgada, on s'instal·larà una vàlvula en el marc del manteniment habitual de la infraestructura de Comaigua. Afectarà 183 abonats dels carrers del Doctor Fleming, del Pare Francesc, de Cruscat, de Ramon Blasi i Rabassa, de la Pedrafita, de l'Horta i del mateix carrer de Paret Delgada.

Pel que fa a Castellvell del Camp, els talls d'aigua es produiran dijous, 24 de gener, de nou del matí a tres del migdia. En aquest cas es tracta d'una ampliació de la xarxa, i les tasques que s'han de fer són els treballs provisionals de la primera fase, al carrer de Sant Joaquim. Quedaran afectats 59 abonats dels carrers de la Font Vella, de Sant Antoni i del mateix carrer de Sant Joaquim.

Cambrils i Les Borges han patit talls dilluns i dimarts

Les feines de manteniment que està duent a terme Comaigua també s'han executat a Cambrils i Les Borges del Camp. En el cas de la vila marinera va ser dilluns, de deu a dotze del matí, i va afectar 109 abonats dels carrers de Jaume Ferran, de Joan Maragall, d'Anselm Clavé i de Francesc Pérez Dolz. És en aquest darrer on s'havia de tancar una fuita, una operació que es duu a terme amb heli.

Per últim, a Les Borges del Camp s'ha tallat l'aigua aquest dimarts, de nou del matí a dues del migdia. 125 abonats han estat afectats pel tall a les avingudes de Magdalena Martorell i de la Font de les Escales, així com als carrers de Pau Casals, dels Pins, al camí de l'Ermita, a la partida de Sant Bartomeu i a la plaça de Sant Antoni, on s'havia de canviar una vàlvula.