ÚLTIMA HORA

Cauen els casos de coronavirus a TGN: 36 de nous i només 1 mort

Riudoms sortejarà vals de descompte i premis per potenciar el comerç local

Es podrà optar a aquests premis a partir de compres superiors a deu euros

El municipi de Riudoms acull una nova campanya de foment del comerç local a través del sorteig de premis de descompte. La iniciativa s'ha impulsat des de la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Riudoms i la Taula de Comerç de Riudoms. A través d'aquesta campanya, els compradors podran obtenir vals de descompte de dos i cinc euros, per les compres superiors a deu.

 

La nova campanya 'Rasca Premis' s'iniciarà el pròxim dilluns 9 de març i durarà fins al dissabte dia 28 de març. Durant aquestes tres setmanes, els establiments que participen en la campanya entregaran als consumidors que realitzin compres superiors a 10 euros una butlleta 'Rasca Premis' amb què podran optar a descomptes econòmics en les pròximes compres i fins i tot, premis materials que seran atorgats al moment. Aquests premis poden ser tant de l'ajuntament com dels mateixos comerços.

 

Els vals de descompte podran ser de 2 euros i 5 euros i es podran utilitzar, fins al 30 de juny de 2020, a qualsevol dels comerços participants en la campanya.

 

Pel que fa a l'ajuntament, els premis a què es podrà optar són bosses de cotó i carretons d’anar a comprar amb la imatge identificativa del comerç de Riudoms; figures de goma per pintar del Cavall dels Germans Nebot; cadenats per a les bicicletes i samarretes de la Festa Major de Sant Jaume. Per part dels comerços, cada un d’aquests repartirà tres premis.

 

Hi participen més de 30 establiments

Es tracta de la primera edició d'aquesta campanya en què hi participaran més de 30 establiments, els quals són:

Agrobotiga de la Cooperativa Agrícola i Secció de Crèdit de Riudoms; Ametller Origen; Ca la Borrassa; Casa Gispert «Maña»; DMA Informàtica; Farmàcia Robusté Mateu; Ferreteria Armeria Fornell; Fisioteràpia Alba Font; Flors Natura; Forn Pastisseria Jansà; G.E.S. Instal·lacions; Granja Cafeteria K l’Eva; Institut de Bellesa Isabel; Koko Roba infantil; La Cometa; La Plaça; Parafarmàcia Mestre Anguera; Musté Perruqueria; Peixateria Pi; Pels Pèls Centre de Perruqueria i Bellesa; Perfumeria Musté; Perruqueria Agnès; Perruqueria Lina; Perruqueria Mariquites; Projectes Florals Riudoms; Queviures Ollé Jansà; Roba Laboral Genís; Sabateria Luna; Supermercat Esther; i Xocosave.

 

Inma Parra, regidora de Promoció Econòmica, destaca que la campanya "Rasca Premis" «és una bona iniciativa per donar a conèixer el comerç local i dinamitzar la xarxa comercial de Riudoms».

Més notícies de la categoria Baix Camp