GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El desè via crucis de Rams a Castellvell puja un any més fins a Santa Anna

En el trajecte s'interpreten en viu escenes de la passió de Crist

 

Un any més, i amb l'edició d'enguany ja en van una desena, Castellvell del Camp ha tornat a gaudir la tarda d'aquest Diumenge de Rams, 14 d'abril, el seu via crucis vivent. Representat per primera vegada l'any 2010 a idea del mossèn del poble, Juan José Bladé, aquest via crucis tan especial ja s'ha fet un lloc entre els actes més singulars de la Setmana Santa a la comarca del Baix Camp.

 

L'acte més propi i emotiu de la Setmana Santa a Castellvell del Camp

El via crucis de Diumenge de Rams de Castellvell del Camp té un caràcter que el fa especial i propi, de manera que en aquests primers deu anys de representació s'ha fet ja un lloc en la tradició festiva del municipi. Aquest vespre, doncs, un any més, diversos veïns del poble han fet d'actors per un via crucis que es converteix en una representació en viu d'algunes de les escenes més conegudes dels darrers dies de vida de Jesús.

 

El Grup d'Armats de la parròquia del poble i també diversos voluntaris de Protecció Civil han col·laborat de valent, com és habitual, en la interpretació del via crucis vivent. Un any més, doncs, Castellvell ha vist aquesta tarda com el sèquit interpretatiu transcorria des de l'església de Sant Vicenç Màrtir fins al turó de Santa Anna, a l'ermita, on es representa la crucifixió de Jesús després de transcórrer amb la creu durant tot el via crucis.

 

Divendres, el via crucis convencional a Castellvell del Camp

Celebrat ja el via crucis vivent, encara en queda un altre a la localitat castellvellenca: serà el convencional, que tindrà lloc el pròxim Divendres Sant a les deu del matí. També el mateix dia, però a les nou del vespre, la vila viurà la processó del Sant Enterrament acompanyant al Sant Crist, la Verge Dolorosa i el Sant Sepulcre, un altre dels actes destacats de la Setmana Santa a Castellvell del Camp.

 

GALERIA DE FOTOS: Les millors imatges del Via Crucis de Diumenge de Rams a Castellvell del Camp, per Àngel Ullate

 

També et pot interessar