Amb el 2020, arriba la novena edició de la Marxa Castells del Baix Gaià

La prova, amb diferents recorreguts, uneix els castells de Tamarit, el Catllar, la Riera, Ferran i Altafulla | Les inscripcions s'obren dijous, dia de Sant Esteve
La Marxa Castells del Baix Gaià, en una imatge d'arxiu | Cedida

Tot just falta poc més d’un mes. El pròxim 26 de gener de 2020 arriba una nova edició, i ja en van nou, de la Marxa Castells del Baix Gaià. Organitzada per l’Ajuntament d’Altafulla, la caminada, que l’any passat va exhaurir tots els dorsals en menys de quinze hores, és una prova no competitiva que uneix els castells de Tamarit, el Catllar, la Riera (Castellot), Ferran i Altafulla, amb el riu Gaià com a eix vertebrador.

Es tracta d’un recorregut «que portarà els participants a descobrir, per camins i senderons, alguns dels paisatges més especials de Catalunya, tant des del punt de vista cultural com natural», apunten des del consistori altafullenc.

Tres distàncies i l'opció calçotada

Com a novetat d’enguany, les persones participants podran triar entre tres possibles circuits de 17,5, 26 o 33,5 quilòmetres, tenint fins a vuit hores i mitja per completar el recorregut més llarg. Alhora, també podran apuntar-se al paquet que inclou marxa i calçotada, o només inscripció a la marxa o, si ho volen, només calçotada.

Els inscrits a la prova tindran quatre punts d’avituallament en cursa, obtindran una bossa de regal i, a més, podran utilitzar les dutxes en finalitzar el recorregut. Les inscripcions estaran obertes a partir del 26 de desembre, dia de Sant Esteve, a través de marxacastells.com. El lliurament de dorsals, d’altra banda, es farà el 25 de gener de 2020, entre les 17.00 i les 20.00 hores; i el mateix 26 de gener entre les 6.45 i les 7.45 hores, al Centre d’Entitats del Parc del Comunidor d’Altafulla.

També et pot interessar

"🚜 50 tractors es manifesten a Mas d'Enric per reclamar la llibertat dels presos" "⛱ NO HI FALLEU! 1r bany de l'any, una forma valenta d'estrenar el 2020 a la Torre!"