Adolfo Suárez Illana.

Adolfo Suárez Illana serà dimarts en un acte del PP a Torredembarra

La cita serà a un quart de vuit de la tarda a Cal Maiam

Torredembarra acollirà aquest dimarts, 2 d'abril, el que probablement serà  l'acte previ més potent a la vila abans de les eleccions generals del 28 d'abril. Adolfo Suárez Illana, fill de qui va ser el primer president del govern espanyol de l'etapa democràtica, visitarà la vila  el vespre de dimarts i serà el cap de cartell d'un míting de precampanya que es durà a terme a la sala polivalent Cal Maiam.

Adolfo Suárez Illana serà aquest dimarts a Torredembarra

Així doncs, l'acte està previst per a un quart de vuit del vespre d'aquest dimarts, 2 d'abril, a la sala Cal Maiam, del carrer de Santa Rosalia de Torredembarra. Suárez Illana és el número 2 del Partit Popular a Madrid, per darrere, per tant, del candidat i cap de files de la formació, Pablo Casado. Per aquest motiu, les seves declaracions dels darrers dies han agafat força volada.

En plena precampanya electoral, Suárez Illana visitarà la Torre, on  serà rebut per Núria Gómez, l'única regidora del PP a l'Ajuntament. Gómez serà l'alcaldable de la formació a les eleccions municipals del proper 26 de maig i, a més, també és candidata aquest 28 d'abril: és la número 2 dels populars al Senat per la circumsripció de Tarragona, després que als comicis de 2016 ja hagués ocupat el tercer lloc dels populars a la regió.

L'acte d'aquest dimarts, sota el lema 'Concòrdia i convivència a Catalunya', comptarà, a més d'Adolfo Suárez Illana i Núria Gómez, amb Alejandro Fernández, president del PP català, i Jordi Roca, cap de llista per Tarragona al Congrés dels Diputats el proper 28 d'abril.

També et pot interessar