Rosa Maria Guasch i Jordi Guasch.

Guasch retreu al govern torrenc la reducció del deute «perquè no han invertit prou»

La formació municipalista va presentar el seu programa aquest dijous

Avui Democràcia va presentar aquest dijous, 16 de maig, els trets principals del seu programa electoral  en un acte davant d'una setantena de persones a l'Hostal Coca, al centre de la localitat. La formació municipalista va presentar les seves principals propostes de la mà de la seva candidata a l'alcaldia, Rosa Maria Guasch, el president del partit, Jordi Guasch, i el número 2 de la candidatura, Manel Medina.

L'alcaldable d'Avui Democràcia va voler subratllar que  «no prometem perquè sí» i va comprometre's a «recórrer totes les administracions per buscar subvencions, perquè així s'han fet grans obres a la Torre com ara la restauració del Castell o el passeig marítim».

Jordi Guasch carrega contra el tripartit de govern

El president d'Avui Democràcia, Jordi Guasch, va prendre la paraula durant una bona estona per presentar un programa amb «deu àmbits estratègics, amb projectes a curt, mitjà i llarg termini» i dirigit «a la gent que viu i estima Torredembarra». L'ampliació del CAP, la construcció d'una comissaria de Mossos i un parc de Bombers, la recuperació de l'Alfa i Omega, l'ampliació dels Muntanyans o un pulmó verd a la zona de La Sort són tan sols algunes de les desenes de propostes de la formació.

En el seu discurs, Guasch va carregar contra el govern actual, que formen ERC, PSC i ABG. «Havien de baixar el deute al 56% i el tenim al 51%, més del que tocava, i això demostra que s'ha invertit molt poc», va dir Guasch, que va explicar que «s'ha fet la mateixa inversió els últims quatre anys que en el mandat 1991-1995». Per al president d'Avui Democràcia, «aquest mandat han faltat ganes de treballar, alguns regidors dediquen una o dues hores a l'Ajuntament».

Guasch creu que «els pobles del voltant ens passen la mà per la cara perquè estem estancats i sense projecte» i va qualificar l'Ajuntament d'«antipàtic» per a la ciutadania. «Nosaltres hem patit vivències, bones i dolentes, hem sofert, hem aixecat projectes encallats», va dir, en referència a l'etapa en què Rosa Maria Guasch va formar part, per CiU, dels governs de Masagué i Grangel. «Necessitem dos o tres regidors per tirar Torredembarra endavant», va finalitzar.

També et pot interessar