Diversos identificats en dos establiments de Torredembarra

L’operació ha tingut lloc al bar ‘El Pilar’ del carrer Pompeu Fabra, i a la polleria ‘Rincon del Pollo’ del passeig de la Sort
'El Pilar', un dels establiments on s'ha dut a terme l'operació policial | Google Maps

Al voltant de dos quarts de vuit de la tarda d’aquest dimecres, 6 de febrer, agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional s’han personat a dos establiments de Torredembarra. Concretament, els agents s'han personat al bar El Pilar del carrer de Pompeu Fabra, i a la polleria-bar Rincón del Pollo del passeig de la Sort, en una actuació que ha comptat amb el suport de la Policia Local del municipi pel que fa a les tasques de trànsit.

Segons ha pogut saber TarragonaDigital.com, a diferència de l'operació policial de la darrera setmana en diverses poblacions de la demarcació de Tarragona, aquesta actuació no està vinculada amb el tràfic de drogues. En ambdós establiments, la Guàrdia Civil hauria intervingut per un delicte de frau fiscal, mentre que la Policia Nacional per un delicte d'estrangeria.

L'operatiu a Torredembarra ha anat en paral·lel a una altra actuació al Vendrell, on s'ha detingut una persona. Segons la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, en el conjunt de l'operació, a banda de l'arrestat, s'han tramitat 8 denúncies administratives per tinença il·lícita de drogues, 22 expedients d'expulsió del territori estatal i s'ha procedit a la identificació de 129 persones i 10 vehicles.

'El Rincón del Pollo', un dels establiments on s'ha dut a terme l'operació policial | Google Maps

Una nova operació policial a Torredembarra

Fa poques setmanes, a pocs dies de començar les festes de Nadal, la Torre ja va ser escenari d'una operació policial que va captar l'atenció de diversos dels seus veïns. Com diem, en aquella ocasió sí que es va tractar d'un operartiu contra el tràfic de drogues, que van desenvolupar de manera conjunta la Guàrdia Civil i la Policia Local de Torredembarra

L'operatiu es va iniciar amb l'escorcoll d'un club cannàbic que està situat al passeig de Miramar de la Torre, i també es va procedir a un segon escorcoll, en aquest cas d'un altre local situat al centre de la vila. Tot plegat, va acabar amb tres detencions.

També et pot interessar

Torredembarra, Roda de Berà i Altafulla s'adapten a les noves tendències comercials

Ferit un motorista en un accident de trànsit a Torredembarra

El conseller El Homrani visita divendres la biblioteca de Torredembarra

"Dissabte, David Bonvehí i Eusebi Campdepadrós a Altafulla" "Torredembarra, Roda de Berà i Altafulla s'adapten a les noves tendències comercials"