Altafulla treu a licitació la gestió del bar de la piscina municipal

El preu de licitació és de 1.000 euros i les ofertes es poden presentar fins al 10 de juny
L’Ajuntament d’Altafulla treu a licitació la gestió del bar de la piscina municipal | cedida

 

L’Ajuntament d’Altafulla ha tret a licitació la gestió del bar de la piscina municipal per al període d’aquest estiu, a partir del 22 de juny i fins al 15 de setembre. L’autorització municipal a ocupar i gestiona el bar de la piscina també comporta l’ocupació i utilització de la terrassa, de 45 metres quadrats, que limita amb la piscina; i l’exterior, de 225 metres quadrats i que s’ubica a la zona de la pineda.

El consistori ha informat que l’horari d’obertura del bar serà des de les 8.30 hores del matí fins a les 00.00 hores de diumenge a dijous; i de 8.30 hores a 01.00 hores els divendres, dissabtes i vigílies de festiu. La persona adjudicatària serà la responsable de tancar el recinte puntualment a les hores establertes.

L’adjudicatari ha de prestar una sèrie de serveis de caràcter obligatori. Aquests serveis són el servei de cafeteria i de begudes fredes i calentes; servei d’àpats amb un mínim d’entrepans i un màxim segons la normativa aplicable en matèria d’activitats; el manteniment i la neteja de les instal·lacions del bar, del magatzem, dels lavabos exteriors, la terrassa i tot el recinte corresponent a la pineda adjacent; buidar i netejar les papereres, així com prendre les mesures sanitàries establertes en la legislació.

Es poden presentar les ofertes fins al 10 de juny

La durada del contracte per explotar el bar de la piscina municipal altafullenca és d’un total de 85 dies, entre el 22 de juny i el 15 de setembre del 2019, sense opció a cap pròrroga. D’altra banda, el calendari d’obertura de la piscina és del 22 de juny al 8 de setembre. El pressupost de licitació és de 1.000 euros sense IVA, i la data límit per presentar les ofertes és el 10 de juny.

"Tots els detalls per llogar una plaça a l'aparcament dels Filadors de la Torre" "L'últim dia de campanya a la Torre, amb actes de la CUP i els Comuns"