altafulla

El nou govern d'Altafulla anul·la les polèmiques cadires fixes del Casal la Violeta

L'EINA defensa que l'espai ha de mantenir el seu caràcter «polivalent» i encarregarà seients mòbils

El nou Casal La Violeta d'Altafulla no tindrà cadires fixes.  Aquest era un dels compromisos que més ha repetit l'EINA durant el darrer mandat a l'oposició i al llarg de tota la campanya electoral, i des d'aquest dimecres és també la primera mesura concreta que adopten des del comandament de l'Ajuntament. Les obres de remodelació del casal estan en marxa des del passat mes de febrer i són herència de l'anterior govern, amb el ja exalcalde Fèlix Alonso (Alternativa Altafulla) al capdavant.

El projecte convertirà l'històric casal municipal en un renovat auditori amb capacitat per a 300 persones i hauria d'estar enllestit, segons els terminis previstos, de cara a la Festa Major de Sant Martí de mitjans de novembre. Les obres en cap cas s'aturaran, però sí adopten un canvi rellevant:  el nou govern ha anul·lat la comanda heretada de cadires fixes i la substituirà per uns seients mòbils que permetin garantir «el caràcter polivalent» de la sala. Aquest punt va causar fortes discrepàncies entre Alternativa Altafulla i l'EINA durant l'anterior mandat, en què els republicans exercien de caps de l'oposició.

L'anterior govern havia encarregat unes butaques fixes per a La Violeta, mentre que l'EINA vol «un espai polivalent» amb cadires mòbils

Els nous coalcaldes del municipi, Jordi Molinera i Alba Muntadas, s'han reunit amb l'arquitecte, els tècnics municipals i l'empresa constructora en una visita d'obres per posar fil a l'agulla sobre aquest gir de guió. Han anunciat que ja han encarregat un estudi per tal de conèixer quin tipus de seients mòbils serien els més adequats, i que no es precipitaran a encarregar-los fins a conèixer les conclusions de l'informe.

Amb l'anul·lació dels seients fixes,  els governants de l'EINA compleixen, en la seva primera setmana de treball, una de les promeses de la qual han fet bandera en la defensa del model de poble que volen reimpulsar per a la localitat.

També et pot interessar