Torredembarra ampliarà els nínxols del cementiri a partir del maig

Les obres acabaran al setembre | Ara mateix només en resten 20 disponibles
L'actuació tindrà una durada prevista de quatre mesos | Cedida

L'Ajuntament de Torredembarra ha adjudicat d'urgència les obres per ampliar la capacitat d'un cementiri municipal que ja fregava el seu límit físic. El regidor de Via Pública i Manteniment, Raúl Garcia, ha explicat que «només ens queden disponibles una vintena de nínxols» i ha titllar les obres d'ampliació d'«urgència» per al consistori.

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

L'Ajuntament ja ha adjudicat els treballs, que s'iniciaran a principis de maig i tenen una durada prevista de quatre mesos, fet que els hauria de deixar enllestida a l'entrada de setembre. Es construirà una nova illa central de 192 nínxols i 132 columbaris sense afectar l'estructura de l'espai, en un espai lliure interior entre els xiprers, i el cost dels treballs és de poc més de 300.000 euros (IVA inclòs).

"Un municipi de TGN es cansa i diu prou als apartaments turístics" "Gran gest: La tendra història entre els Mossos i un gatet en molt malt estat a TGN"