Roden un anunci infantil de televisió a Creixell

Hi participen, com a extres, canalla de Creixell
Una imatge de la canalla participant en l'anunci, aquest dijous al matí. | Facebook Creixell

 

Matí de rodatge a la platja de Creixell. Un grup de nens i nenes, alguns dels quals veïns de Creixell que hi prenen part com a extres, participen en la gravació de diverses píndoles publicitàries que s'emetran per Televisió Espanyola i, més concretament, pel seu canal infantil: Clan TV.

 

Així doncs, es tracta de vídeos en què es donen consells per als infants a l'hora d'anar a la platja, relatius a prendre precaucions en banyar-se a l'aigua, anar amb compte i prendre mesures contra la radiació solar o fer cas a les banderes de salvament que indiquen autorització, precaució o prohibició pel que fa al bany.

 

Un rodatge amb el suport de diverses institucions

La sessió de rodatge compta amb el suport de les àrees de Turisme i Medi Ambient de l'Ajuntament de Creixell, tal com ha difós el mateix consistori, i també amb la participació de Salvament Marítim del Ministeri de Foment i el grup de Protecció Civil de la localitat. Del rodatge se n'està encarregant directament RTVE.

 

Es tracta, doncs, d'una bona oportunitat de promoció de la platja de Creixell per al públic infantil i familiar i, de fet, la mateixa regidora de Turisme de l'Ajuntament de Creixell, Sílvia Farrero (JxC), es troba a l'«escenari» de la gravació per tal de supervisar-la.