Una botiga de Torredembarra regala verdura als més necessitats.

Una botiga de Torredembarra regala verdures als més necessitats

A mitjan d'aquesta setmana van posar en marxa aquesta iniciativa per evitar llençar l'excedent

Gest solidari de la fruiteria i verdureria Casasús, situada al centre de Torredembarra. El negoci ha decidit, des de mitjans d'aquesta setmana, regalar bosses de fruites i verdures per a les persones que més ho necessitin. «Et fa falta? Agafa-ho» diu el cartell que aquest comerç, situat al carrer de Pompeu Fabra, ha col·locat a la seva porta.

Un gest per evitar llençar fruites i verdures a les escombraries

Una de les treballadores de la botiga, Núria Socias, ha explicat a BaixGaiàDiari.cat que tot just fa uns dies van decidir posar en marxa aquesta iniciativa per tal de donar sortida a productes que, malgrat estar en plenes condicions per al seu consum, no tenien sortida atès que el seu aspecte visual no era l'òptim.

Per tal d'evitar que un excedent de menjar anés a les escombraries, des de la botiga es van inspirar en aquest costum que es pot veure a diverses zones d'Europa, però que, per exemple, també va posar en pràctica ara fa uns mesos un forn de pa de Roda de Berà.

En aquests primers dies,  la iniciativa ha estat aplaudida per diversos veïns de Torredembarra i clients habituals de la Fruiteria i Verdureria Casasús, que en veure-ho per primer moment, però no amaguen la seva sorpresa. Una forma ben solidària, doncs, d'ajudar els que més ho necessiten amb fruites i verdures de plena qualitat.

El precedent de Roda de Berà

Com diem, ara fa uns mesos  la fleca - supermercat Casa Pairal de Roda de Berà va decidir regalar el pa que els sobrava en el dia anterior per ajudar les persones que ho necessitessin. A Facebook, desenes d'usuaris van aplaudir a l'octubre, quan es va fer pública aquesta iniciativa, la solidaritat d'aquest comerç. A la Torre, els aplaudiments a la fruiteria i verdureria Casasús no s'han fet esperar i ja són molts els clients que han donat l'enhorabona personalment als responsables del comerç.

També et pot interessar