脷LTIMA HORA

鉂 A pres贸 2 dels detinguts els darrers dies a TGN pels aldarulls

MINUT A MINUT

馃敶 Les mobilitzacions i talls de carretera d'avui, en directe

Queixes a Altafulla per l'acumulaci贸 de brossa fora dels contenidors

L'increment de poblaci贸 a l'estiu sol comportar aquesta mena de problemes a les poblacions m茅s tur铆stiques
L'illa de contenidors situada davant del Casal La Violeta presentava aquest aspecte aquest cap de setmana. | TarragonaDigital.com

 

Ha estat un dels temes del cap de setmana a les xarxes socials a Altafulla. El passat diumenge, una ve茂na de la localitat denunciava a Facebook l'acumulaci贸 de brossa al voltant de l'illa de contenidors que es troba situada a davant del Casal la Violeta, i a tocar del pas de l'antiga carretera N-340 per la localitat.

 

S'hi poden veure els contenidors de reciclatge al fons, i el de rebuig totalment ple, cosa que provoca que alguns ve茂ns hagin deixat els seves bosses d'escombraries fora. Les fotografies, de fet, han generat desenes de reaccions i de comentaris a les xarxes socials.

 

Diversos ve茂ns s'han queixat de l'estat dels contenidors a les xarxes socials. | Cedida

 

L'increment de poblaci贸 i de la generaci贸 de residus, un problema afegit a les poblacions m茅s tur铆stiques

I 茅s que la situaci贸 que es dona a Altafulla no 茅s un fet a茂llat: l'increment de poblaci贸 que es produeix als pobles i ciutats tur铆stics fa que, alhora, tamb茅 es generin m茅s residus del que 茅s habitual al llarg de la resta de l'any. Aix貌 fa que el servei de recollida es vegi, sovint, superat.

 

Fa tot just unes setmanes, a Altafulla es van endegar algunes accions per pal路liar les conseq眉猫ncies d'aquests fets. El passat 12 de juliol, es van instal路lar en diversos punts del municipi deu contenidors nous destinats a grans generadors de resiuds 鈥攃omer莽os dedicats a la restauraci贸鈥 i va anunciar un pla de xoc per evitar l'acumulaci贸 de brossa.

 

Aix铆, es va anunciar que s鈥檌ncrementarien les freq眉猫ncies de recollida, principalment en la fracci贸 org脿nica, que s鈥檈fectuar脿 dues vegades al dia. Amb tot, per貌, cal recordar que a Altafulla la poblaci贸 es triplica a l'estiu, cosa que pot causar, puntualment, situacions desagradables com la de l'illa de contenidors de la Violeta.

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris