Xoca contra un cotxe, es fuga i ara el busquen a Roda de Berà

La propietària del vehicle ha difós l'avís a les xarxes socials
La propietària del cotxe busca qui va ser l'autor d'aquest accident. | Cedida

 

Una conductora de Roda de Berà ha denunciat a través de les xarxes socials els danys que ha patit el seu vehicle mentre es trobava aparcat a Roda de Berà. Segons el text que ella mateixa va difondre públicament a través de Facebook aquest dimarts, 28 d'agost, tenia el seu cotxe aparcat al costat del camp de futbol de Roda de Berà quan, en anar-lo a recollir a la tarda, va poder veure les destrosses ocasionades per un xoc.

 

Xoca contra un cotxe i es fuga al costat del camp de futbol de Roda de Berà

De resultes de la topada d'un altre vehicle amb el seu, tenia tota la zona lateral esquerra, a la banda de darrere, abonyegada i tacada. La conductora es mostrava indignada perquè el causant del xoc «no li havia deixat ni tan sols una nota». A través de Facebook, doncs, escrivia una publicació que acompanyava de diverses fotos que mostren com li va quedar el vehicle.

 

El text que la conductora del vehicle afectat ha penjat a Facebook diu el següent: «Bona tarda, escric perquè avui algú m'ha destrossat el cotxe i no ha deixat ni una simple nota! Tenia el cotxe aparcat a la recta del camp de futbol. De 8 a 16 hores. Si algú ha vist alguna cosa agrairia que es posés en contacte amb mi. Gràcies a la 'persona' responsable d'això. És una vergonya que encara  existeixi gent així».

 

D'aquesta manera, i tal com es pot llegir al text de Facebook, la conductora demana la col·laboració als veïns de Roda de Berà per si algun d'ells va poder veure alguna cosa o tenir alguna pista sobre qui podria ser l'autor de la topada que va marxar sense identificar-se. Després de publicar el text i les fotografies a través de les xarxes socials, la conductora ja ha rebut diverses mostres de suport per part de rodencs que s'han mostrat sorpresos pels fets que van ocórrer i que no s'expliquen com ha pogut ser que el conductor autor de la topada no hagi deixat ni una nota.

 

L'estat en què va quedar el lateral esquerre del vehicle. | Cedida

"Quatre agents s'incorporen a la Policia Local de Roda de Berà" "ATENCIÓ: Tot el que has de saber de les obres del carrer Pere Badia a Torredembarra"