Torredembarra inicia una campanya de reclutament de nous voluntaris de Protecció Civil

Els voluntaris han desenvolupat un paper molt important durant la pandèmia

Torredembarra busca nous membres de Protecció Civil. L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Torredembarra ha iniciat una campanya de reclutament de persones que vulguin desenvolupar tasques d'ajuda a la ciutadania, de manera totalment altruista.

L'entitat i els membres que la conformen duen a terme una gran labor que ha estat de vital rellevància «en l’actual situació de crisi sanitària per la pandèmia provocada per la Covid-19». 

Ajuda a la gent gran i a persones amb patologies

L'Associació ha realitzat més de 400 atencions a domicili dins el programa d'ajuda a la gent gran i amb patologies, en una acció que es va posar en marxa des de la Regidoria d’Acció Social durant el confinament, amb la voluntat d'ajudar a aquest col·lectiu a realitzar tasques com fer la compra d’aliments i medicaments i evitant sortir al carrer i posar-se en risc.

Entre altres actuacions, Protecció Civil de Torredembarra també ha destacat les col·laboracions fetes en el servei d'aniversaris per a infants i gent gran, en una acció en què es van realitzar, en total, 117 felicitacions a domicili.

Una ajuda que mai s'atura

La tasca dels voluntaris, però, encara no s'ha acabat, tal com detalla la mateixa associació, de manera que es continua donant suport a Càritas Torredembarra dos dies a la setmana, realitzant tasques d'ajuda en la preparació i lliurament de lots de productes als usuaris i usuàries d’aquest servei d’atenció a les famílies amb pocs recursos. Per altra banda, els voluntaris també s’han integrat en el dispositiu de platges per col·laborar en el control d’aforament.

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Torredembarra vol seguir creixent i ampliant el seu nombre de voluntaris, és per això que s'ha iniciat aquesta campanya, on els interessats podran contactar amb l'entitat a través del correu avprotecciociviltdb@gmail.com o trucant al número de telèfon 671 00 24 86 (Ricard de Aróstegui).

"La bona música i les mesures de seguretat, el tàndem perfecte per a l'Altacústic" "Tornen les visites guiades al patrimoni indià de Torredembarra"