Claudi Arimany, un dels integrants del conjunt que representa 'Flautes, virtuosisme i belcanto'.

Es cancel·la el concert del FIM Altafulla en homenatge a Beethoven previst per aquest dimecres

S'ha programat el recital 'Flautes, virtuosisme i belcanto' en el seu lloc per la indisposició dels músics italians que no han pogut viatjar

El Festival Internacional de Música d'Altafulla ha anunciat aquest matí la cancel·lació del concert 'Homenatge a Beethoven' pel 250è aniversari del seu naixement, a càrrec dels artistes internacionals Nicola Bulfone, Valentino Zuchiatti i Andrea Rucli, que s'havia de celebrar aquest dimecres. Les restriccions de mobilitat que ha provocat la pandèmia de la Covid-19 i les mesures preventives que han d'adoptar els viatgers que surten de l'Estat i arriben a altres països com pot ser, en aquest cas, Itàlia, han estat les causes que han obligat els músics a fer-se enrere.

La cancel·lació del concert, «doncs, es fa per causes alienes a l'organització», tal com s'ha dit des del Festival. Amb tot, com ha explicat la regidora de Cultura d'Altafulla, Gemma Maymó, s'ha volgut «mantenir una oferta de música de qualitat» per aquest dia, amb la programació d'un concert de música clàssica, 'Flautes, virtuosisme i belcanto'.

Un concert de música clàssica amb presència, també, de Beethoven

Es tracta d'un recital per a flauta i piano a càrrec dels reconeguts intèrprets Claudi Arimany, Eduard Sánchez i Pedro José Rodríguez. Se celebrarà al mateix lloc on s'havia de fer l'homenatge a Beethoven, la plaça de l'Església, i a la mateixa hora, les deu de la nit. Tots tres solistes oferiran un recital en què també hi tindrà part de protagonisme qui havia de ser homenatjat aquella nit, Ludwig Van Beethoven, compositor que traurà el cap al repertori en forma de duo a dues flautes.

Mendelssohn, Verdi o Doppler, són alguns dels altres compositors la música dels quals sonarà aquest dimecres a la plaça de l'Església. De les entrades ja venudes per a l'anterior concert, dedicat a Beethoven, qui ho desitgi en pot demanar la devolució del seu import tot escrivint un correu a l'adreça electrònica de Participa Altafulla. En cas de voler assistir al nou concert programat, es podrà accedir al recinte amb l'entrada ja adquirida.


Comentaris