La revetlla 'sènior' del Quadre a Torredembarra es farà a Cal Llovet

Inicialment estava previst que se celebrés a l'esplanada del pàrquing del carrer dels Filadors
Imatge d'arxiu d'una orquestra de festa major en una actuació musical a Torredembarra. | Cedida.

 

Novetats d'última hora a Torredembarra pel que fa a la programació de la Festa del Quadre de Santa Rosalia, que tindrà el seu punt àlgid aquest cap de setmana, entre divendres 12 i dilluns 15 de juliol. Hi ha hagut una variació en la nit de la revetlla, la de diumenge, 14 de juliol. L'actuació de l'orquestra La Chata, inicialment prevista per a l'esplanada del pàrquing del carrer dels Filadors, canvia d'ubicació.

 

Finalment, doncs, actuarà al parc de Cal Llovet. Aquest serà l'emplaçament final de la nit de revetlla 'sènior'. Segons l'horari previst, que sí que es manté, el concert de l'orquestra la Chata es farà a partir de dos quarts d'onze de la nit, mentre que el ball començarà al punt de la mitjanit.

 

La revetlla jove es manté intacta

La variació no afecta en absolut la revetlla programada per a un públic més jove, que es farà a la plaça del Castell. A les dotze de la nit està prevista l'actuació del grup Porto Bello, mentre que a les dues de la matinada es donarà pas a l'actuació de la Banda Neon, un conjunt de versions. Serà la tercera nit consecutiva de 'marxa' per als joves de Torredembarra i dels pobles de les rodalies.

 

Divendres, 12 de juliol, des de les dotze de la nit, arribarà a la mateixa plaça del Castell la Gira Fricandera de RAC 105, que ja va fer parada a la vila ara fa un any. També dissabte, dia 13, hi haurà nit llarga i festiva. En aquest cas, el Ball de Gitanes celebra una Nit Rumbera —també a la mateixa plaça del Castell— amb Xart DJ i el grup Els Xatus. A partir de dos quarts d'una de la matinada, hi haurà concert amb la Banda Biruji.