Carnaval Torredembarra 2020

Torredembarra es reinventa per celebrar el Carnaval 2021

Es farà un concurs a Instagram, l'Arrivo del Rei Carnestoltes a les xarxes socials i una exposició del carnaval torrenc

L'Ajuntament de Torredembarra, a través de la regidoria de festes, l'Associació d'Amics del Carnaval i les colles  participants es van anticipar i el mes d'octubre van suspendre els actes multitudinaris del carnaval torrenc i van començar a buscar alternatives. A partir d'aquí, es va crear una comissió de treball per poder celebrar el Carnaval 2021 de forma segura i adaptada a la Covid-19. La fórmula triada contempla activitats  a les xarxes socials i una exposició  que es podrà visitar presencialment a la Sala Lluís d'Icart. 

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

El regidor de Festes, Raúl García, s'ha mostrat agraït als membres de la comissió per adaptar-se a la situació i ajudar que Torredembarra pugui seguir celebrant una de les festes més importants del calendari torrenc, tot i fer-ho d'una manera diferent.

Carnaval Torredembarra 2020
Es farà una exposició sobre el Carnaval de Torredembarra | Àngel Ullate

Tres activitats al Carnaval de Torredembarra 2021

Per adaptar-se a la Covid i fer possible la celebració del carnaval s'han organitzat tres activitats al municipi. Hi haurà un concurs a Instagram on es premiarà la millor disfressa, idea original, maquillatge, sàtira, coreografia i mascota disfressada, amb premis de 50 euros per a gastar en el comerç local. Per participar cal seguir les bases del concurs.

A través de les xarxes socials de l'Ajuntament de Torredembarra es podrà seguir l'Arrivo del Rei Carnestoltes, la presa de possessió del poder local i el missatge que enviarà a la ciutadania, que es farà el Dijous Gras, a les 19 hores. 

A la Sala Lluís d'Icart es podrà visitar una exposició  d'allò més especial sobre el Carnaval de Torredembarra, des de l'any 1981 fins a l'actualitat. En aquesta es podran veure cartells i programes, en gran part aportats pel fons de Rafel Núñez. També es mostraran les disfresses guanyadores des del 2010 i vídeos  amb imatges des de 2016 al 2020. L'exposició es podrà visitar de l'11 de febrer al 6 de març. Dilluns, dimarts i dimecres, de 10 a 17 hores (accés per l'Ajuntament); dijous i divendres, de 10 a 20 hores (Accés per l'Ajuntament); i els dissabtes de 17 a 20 hores (accés pel Camí de l'Era).