Obertes les inscripcions per al Concurs de Castells de Sorra d'Altafulla

Tindrà lloc el proper dissabte, dia 27 de juliol
Una imatge del Concurs de Castells de Sorra de l'any 2018 a Altafulla. | TarragonaDigital.com

 

El tradicional Concurs de Castells de Sorra d'Altafulla tindrà lloc el pròxim dissabte 27 de juliol a la platja de la localitat, davant del parc de Voramar. Així ho ha anunciat aquest dimecres, dia 10 de juliol, el consistori que, a través de la regidoria de Turisme, ha explicat que ja s'han obert les inscripcions per a tothom que vulgui participar-hi.

Tres categories en el Concurs de Castells de Sorra d'Altafulla

L’activitat, que s’emmarca dins del programa d’activitats d'estiu d'aquest 2019, es divideix en tres categories: la infantil, per a canalla de 0 a 12 anys; la juvenil, per a nois de 12 a 18, i la d'adults, dirigida a persones majors de 18 anys. Al concurs s'hi podrà participar tant de manera individual com col·lectiva, amb grups d'un màxim de tres persones. Tots els participants rebran un obsequi i es premiarà a dos grups participants per a cada categoria.

Des de la regidoria de Turisme de l'Ajuntament d'Altafulla han recordat que tots els participants hauran de dur a la platja el seu propi material per manipular la sorra, al mateix temps que recomanen anar ben protegits amb crema solar.

Les inscripcions es poden fer fins el mateix dia del concurs

Les inscripcions es poden tramitar a l’Oficina de Turisme, situada a la plaça dels Vents, o bé el mateix dia del concurs a partir de les deu del matí. La construcció de les escultures de sorra s’iniciarà a les onze del matí i acabarà a dos quarts d'una del migdia.

"🎉 TOTS ELS ACTES: El programa de la Festa Major de la Nou de Gaià 2019" "🔴 Així s'han repartit les regidories a la Riera de Gaià"