A concurs l'explotació del casal de la Riera de Gaià

El consistori busca que els nous adjudicataris presentin una proposta cultural capaç de dinamitzar l'espai
L'Ajuntament de la Riera de Gaià ha tret a concurs l'explotació del casal municipal. | TarragonaDigital

 

Per quarta vegada en la darrera dècada, l'Ajuntament de la Riera de Gaià ha tret a concurs públic l'explotcació de les dependències municipals del Casal Rierenc. Després que els tres adjudicataris anteriors no s'hagin consolidat en la gerència del bar del casal municipal, ara el consistori busca lligar el vessant de restauració de l'establiment amb el de la dinamització cultural de l'edifici.

 

L'Ajuntament posa a concurs públic el casal de la Riera de Gaià per 400 euros mensuals

Després d'una llarga etapa de tres dècades amb els mateixos adjudicataris, des de 2009, el Casal Rierenc no ha estat capaç de comptar amb una mateixa gerència consolidada. Fins aquest dijous, 28 de novembre, a les tres de la tarda, tothom que vulgui optar a l'explotació del bar - restaurant del Casal Municipal podrà presentar la seva oferta.

 

L'Ajuntament de la Riera de Gaià posa el local del número 12 del carrer de Sant Pau a disposició dels possibles contractistes que s'hi puguin presentar, a un preu de 400 euros mensuals, que sumat l'IVA del 21% ascendeixen a un total de 484.

 

Un projecte cultural per a l'equipament

Atesa la dificultat d'afiançar el negoci del bar-restaurant, les clàusules d'aquest nou concurs organitzat pel consistori rierenc valoren especialment el projecte cultural per a l'equipament.

 

Així, es valorarà força el projecte que contingui «actuacions que potenciïn l'assistència dels usuaris a les festes, activitats i dinàmiques del Casal Rierenc». La durada del contracte serà de 3 anys i s’iniciarà en el moment de la formalització del contracte. Això no obstant, es podrà prorrogar anualment fins a un màxim de 5 anys, per acord exprés d’ambdues parts

 

Quan dijous finalitzi el termini de presentació d'ofertes, serà temps per obrir les pliques que s'hi hagin presentat i veure qui acabarà sent el nou contractista del Casal Rierenc.

Més notícies de la categoria Baix Gaià