Un cotxe bolca a l'N-340 i deixa un ferit a Roda de Berà

Un turisme ha bolcat al quilòmetre 1.183 de l'N-340, a Roda de Berà
El cotxe bolcat a l'N-340, a Roda de Berà | Aleix Figueras

 

Nou accident a l'N-340 aquesta tarda de dijous 16 d'agost. En aquesta ocasió, un turisme ha bolcat per raons desconegudes al quilòmetre 1.183 de l'N-340 en sentit Barcelona, a Roda de Berà.

 

Trànsit ha rebut l'avís d'aquest accident a les 18.30 hores i una persona ha resultat ferida a conseqüència d'aquest accident, just al davant del restaurant de La Bota. Una unitat del SEM ha atès una dona de 47 anys estrangera que anava en bicicleta per contusions i ha estat traslladada a l'Hospital del Vendrell amb pronòstic de ferit lleu.

 

Bombers s'ha desplaçat al lloc dels fets | Aleix Figueras

 

 

És el segon accident de la tarda a l'N-340, després del de l'Arboç. En aquest cas, dos vehicles han topat per encalç al punt quilomètric 1.198 en sentit Tarragona, deixant un balanç d'un ferit, que ha estat traslladat a l'Hospital del Vendrell. Dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i algunes unitats més del Servei d'Emergències Mèdiques s'han desplaçat fins al lloc dels fets i Trànsit ha tancat l'accident a les 16.17 hores.  

 

Dos cotxes bolcats a Tarragona en una mateixa tarda

Encara que no és l'accident més habitual que un turisme bolqui a la carretera tot sol, aquesta tarda s'ha vist un cas més a banda d'aquest fet de Roda de Berà. Una persona ha resultat ferida lleu en bolcar el seu cotxe a Mont-roig del Camp, al punt quilomètric 1,8 de la carretera catalana T-323. A conseqüència d'això, el conductor del vehicle ha necessitat ser traslladat al CAP de Cambrils amb pronòstic de ferit lleu.

 

En aquest accident, igual que al de Roda de Berà, només s'ha vist implicat un cotxe que per raons desconegudes, ha bolcat al seu pas per la localitat del Baix Camp de Mont-roig del Camp. Una patrulla dels Mossos d'Esquadra, una dotació de Bombers de la Generalitat i una ambulància del SEM han anat al lloc dels fets per ajudar.