Detenen a Creixell dos jardiners per robar en quatre cases mentre treballaven

Els robatoris es van cometre aquest gener i febrer

Els Mossos d'Esquadra van detenir a Creixell aquest dimarts, dia 12 de març, dos homes de 37 i 38 anys acusats de quatre robatoris amb força. Segons ha informat aquest divendres la policia catalana, es tracta de dues persones, una de nacionalitat guatemalenca i l’altra, espanyola, tots dos veïns de Creixell —la localitat on es van produir les detencions.

Se'ls acusa de quatre robatoris comesos aquest gener i febrer

La investigació que ha acabat aquesta setmana amb aquestes dues detencions practicades per part dels Mossos d'Esquadra es va iniciar ja fa algunes setmanes, arran quatre robatoris amb força que es van cometre els dies 17, 26 i 30 gener i el 12 de febrer d’enguany. En concret, tres d'aquests robatoris van tenir lloc a la mateixa vila de Creixell i un altre al municipi de la Masó, situat a la comarca de l'Alt Camp.

Els dos presumptes autors d’aquests robatoris van repetir de manera molt similar els 'modus operandi' que utilitzaven en les seves actuacions presumptament delictives. Així doncs, majoritàriament van robar en habitatges de segona residència. Allà era on escalaven les tanques perimetrals de les finques on pretenien robar i, un cop a l'interior, es dedicaven a forçar les casetes dels jardins d’on sostreien allò que buscaven:  eines de jardineria i altres objectes per a un ús semblant.

Els lladres revenien les eines robades en diversos establiments de compra i venda d'objectes de segona mà a Torredembarra

Els dos lladres  treballaven com a jardiners en zones properes, i les eines que robaven les revenien en un establiment situat a Torredembarra. Segons la investigació que han fet els Mossos d'Esquadra, les dues persones que han estat detingudes venien el material robat en diverses botigues de compravenda d’objectes usats, a la Torre.

Finalment, els dos detinguts van passar aquest dijous, dia 14 de març, a disposició judicial davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell.

També et pot interessar