Detingut després de robar en un supermercat de Roda de Berà

Els fets es van produir la tarda d'aquest dijous, 14 de març
La detenció es va produir aquest dijous a la tarda. | Cedida

 

Nova detenció d'un lladre a Roda de Berà. La Policia Local de la localitat va rebre un avís el passat dijous 14 de març a la tarda de que unes persones estaven intentant furtar productes dins d’un gran supermercat del municipi. Agents de la Policia es van desplaçar fins on s’estaven produint els suposats fets i, després de les gestions pertinents, van detenir una persona.

Es tracta d'un home amb les inicials B.A., de 41 anys d’edat i de nacionalitat georgiana, que ja tenia una ordre específica per recerca i detenció des del dia 24 de gener de 2019, dictada pel Jutjat d’Instrucció número 16 de Barcelona. Després d’efectuar la detenció i la lectura dels seus drets, la persona detinguda va ser traslladada a la caserna dels Mossos d’Esquadra per a ser posada a disposició judicial.

La Policia Local de Roda de Berà, premiada

Tot plegat passa en una setmana de reconeixements per a la policia local rodenca. El cos ha rebut un premi de l’associació React, una associació sense ànim de lucre que vetlla per la protecció de les marques, identificant i eradicant la venda i comercialització de falsificacions, lluitant així contra la pirateria.

L’acte de lliurament ha tingut lloc aquest dijous 14 de març a les dependències policials de Roda de Berà. Antonio Moragues, de React Espanya, va ser qui va lliurar la menció a Joan Pie, sots inspector en cap de la Policia Local. Moragues ha destacat que «la col·laboració dels cossos policials és fonamental per poder fer la seva tasca, i que l’Ajuntament de Roda de Berà és un dels que més hi col·labora».

Les actuacions contra les falsificacions, sobretot a l'estiu

Per la seva banda, Joan Pie s’ha mostrat agraït pel reconeixement i pel suport per part de React que, amb seu central a Holanda i present a més de 80 països de tot el món, té 28 anys d’història i treballa en diferents àmbits per tal de detectar les falsificacions de marques a duanes, per Internet i, com és el cas de Roda de Berà, en mercats a l’aire lliure.

L’última actuació d’aquestes característiques al municipi va tenir lloc el mes de juliol de l’any passat, quan amb el suport de la policia local, mitjançant prospeccions, i gràcies a l’actuació d’altres cossos policials, van ser denunciades vuit parades del mercat d’estiu per vendre articles falsificats i vulnerar, entre d’altres, drets de propietat intel·lectual.

També et pot interessar

"ALTAFULLA: Ja us podeu apuntar a la cursa de l'1 de maig" "LA TORRE: Els Comuns i Podem, molt lluny d'un acord per fer llista conjunta"