L'Ajuntament d'Altafulla dona 300 euros a una productora local per un curtmetratge

L'alcalde Molinera ha insistit en la voluntat del consistori de 芦donar suport als projectes amb DO Altafulla amb projecci贸 internacional禄
L'alcalde Molinera, la regidora Nat脿lia Sanz i els responsables de la productora local Most Wanted Studio. | TarrragonaDigital

 

Representants de la productora audiovisual Most Wanted Studio d鈥橝ltafulla, Joan Rubinat i Belinda Bon谩n, i el coalcalde d鈥橝ltafulla, Jordi Molinera, i la regidora de Turisme, Natalia Sanz, han rubricat aquest dijous l鈥檃cord pel qual la productora amb DO Altafulla percebr脿 la quantitat de 300 euros per part de l鈥橝juntament per sumar-se aix铆 a la campanya de mecenatge que els responsables del curtmetratge d鈥檃nimaci贸 'Me, a Monster?' han endegat a Verkami amb la intenci贸 de fer arribar el film al circuit internacional de festivals.

 

Una campanya de micromecenatge a trav茅s de Verkami per internacionalitzar aquesta producci贸 audiovisual altafullenca

Aquests 300 euros se sumen als 2.000 euros que els ve茂ns altafullencs han aconseguit a la plataforma de crowdfunding per a la seva promoci贸 i distribuci贸 en l鈥櫭爉bit internacional. Un dels responsables de la productora d鈥檃nimaci贸 audiovisual, Joan Rubinat, s鈥檋a mostrat molt satisfet en la implicaci贸 del consistori, al mateix temps que ha reivindicat 芦el talent i la qualitat de la producci贸 d鈥檃nimaci贸 audiovisual de les empreses i les persones de casa nostra禄. 

 

En aquesta l铆nia, s鈥檋a posicionat el coalcalde d鈥橝ltafulla, Jordi Molinera, qui ha insistit en la voluntat del consistori de 芦donar suport als projectes amb DO Altafulla amb projecci贸 internacional禄, com 茅s el cas de Most Wanted Studio.

 

'Me, a Montser?', un curtmetratge amb segell altafullenc

'Me, a Monster?' 茅s una producci贸 de sis minuts de durada que tracta d'explorar la por a tot all貌 que 茅s diferent i la manera com aix貌 afecta en la forma de relacionar-se. Amb aquest rerefons, es desenvolupa la hist貌ria de dos personatges, que provenen de dos mons completament diferents, aparentment sense res en com煤, per貌 que al final aconsegueixen trobar la manera d'entendre's. Gr脿cies a aix貌, els monstres desapareixen i s'inicia una bonica amistat.