L'Ajuntament d'Altafulla dona 300 euros a una productora local per un curtmetratge

L'alcalde Molinera ha insistit en la voluntat del consistori de «donar suport als projectes amb DO Altafulla amb projecció internacional»
L'alcalde Molinera, la regidora Natàlia Sanz i els responsables de la productora local Most Wanted Studio. | TarrragonaDigital

Representants de la productora audiovisual Most Wanted Studio d’Altafulla, Joan Rubinat i Belinda Bonán, i el coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, i la regidora de Turisme, Natalia Sanz, han rubricat aquest dijous l’acord pel qual la productora amb DO Altafulla percebrà la quantitat de 300 euros per part de l’Ajuntament per sumar-se així a la campanya de mecenatge que els responsables del curtmetratge d’animació 'Me, a Monster?' han endegat a Verkami amb la intenció de fer arribar el film al circuit internacional de festivals.

Una campanya de micromecenatge a través de Verkami per internacionalitzar aquesta producció audiovisual altafullenca

Aquests 300 euros se sumen als 2.000 euros que els veïns altafullencs han aconseguit a la plataforma de crowdfunding per a la seva promoció i distribució en l’àmbit internacional. Un dels responsables de la productora d’animació audiovisual, Joan Rubinat, s’ha mostrat molt satisfet en la implicació del consistori, al mateix temps que ha reivindicat «el talent i la qualitat de la producció d’animació audiovisual de les empreses i les persones de casa nostra». 

En aquesta línia, s’ha posicionat el coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera, qui ha insistit en la voluntat del consistori de «donar suport als projectes amb DO Altafulla amb projecció internacional», com és el cas de Most Wanted Studio.

'Me, a Montser?', un curtmetratge amb segell altafullenc

'Me, a Monster?' és una producció de sis minuts de durada que tracta d'explorar la por a tot allò que és diferent i la manera com això afecta en la forma de relacionar-se. Amb aquest rerefons, es desenvolupa la història de dos personatges, que provenen de dos mons completament diferents, aparentment sense res en comú, però que al final aconsegueixen trobar la manera d'entendre's. Gràcies a això, els monstres desapareixen i s'inicia una bonica amistat.

"👏 AGENDA: Actes contra la violència masclista a la Torre, Roda, Altafulla i Creixell" "❗ LA TORRE: Quasi 60 casos de violència masclista en el que portem de 2019"