GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Èxit de participació en la mostra 'Ranxets, la cuina a Torredembarra'

Aquest diumenge es van servir 1.452 racions de Ranxets
Es serveixen gairebé 1.500 racions de Ranxets en la mostra del 2019 | Cedida

 

La Mostra 'Ranxets, la cuina de Torredembarra' va celebrar una nova edició aquest diumenge amb un gran èxit de participació per degustar les creacions dels set restaurants torrencs, amb ingredients i productes bàsics de la mar i del camp. Gairebé 1.500 racions es van cervir en aquest esdeveniment culinari organitzat per les regidories de Turisme i de Comerç, Indústria i Activitats de l'Ajuntament de Torredembarra.

 

Els 'Ranxets' triomfen en una nova edició de la Mostra

La principal novetat d'aquesta edició de 'Ranxets, la cuina de Torredembarra' va ser l'elaboració dels plats «in situ», al mateix envelat, podent veure en directe com es cuinaven els productes.. Això es va afegir al showcooking que cada any ofereixen els cuiners Àlex Segú i Eloi Figuerola que van mostrar com es cuina el bull a l'allipebre. 

 

En aquesta edició dels 'Ranxets', es van servir unes 500 racions més que l'edició anterior, xifrant-se en 1.452 els plats que es van repartir. 

A la mostra 'Ranxets, la cuina de Torredembarra' van participar 7 restaurants del municipi | Cedida

 

A més, durant tot el mes d'abril, es podran degustar els plats als restaurants participants d'aquesta edició. 

  • Arròs amb bacallà de Cal Silver
  • Caldereta de cananes de Can Lluís
  • Musclos a la marinera amb patates i carxofes del Gambito 1955 & Joan Morros
  • Arròs de cananes i carxofes de La Quilla d'en Xavier
  • Fideus negres amb allioli de Las Palmeras
  • Sípia ofegada de La Tour Danbare
  • Allipebre de pop roquer de Torredembarra de l'Òxid

 

Més activitats amb els 'Ranxets' com a protagonista

El pròxim dimarts 16 d'abril, a les 20 hores, se celebrarà el taller gastronòmic Ranxets: La cuina a Torredembarra, a càrrec d'Andrea Molné. El curs es farà a l'NC espai de cuina, al carrer dels Filadors, 15 de la Torre.

 

Per poder assistir al taller s'ha de realitzar la inscripció a l'adreça nocuino@gmail.ocm o al telèfon 620 702 594. El curs té un preu de 30 euros i s'inclou el sopar i aprendre diferents receptes de plats de Ranxets, com musclos amb salsa, musclos amb romesco, xirles, farcellets de col, rossejat i escabetx de sardines. 

Durant el mes d'abril es podran degustar els plats als restaurants participants en la mostra | cedida