Un ferit en una baralla al carrer dels Garrofers de Torredembarra

Vint metres més amunt ha tingut lloc una topada entre dos cotxes
La baralla s'ha produït entre els carrers dels Garrofers i de San Clemente | Gerard Recasens

 

Una persona ha resultat ferida després de veure's involucrada en una baralla a ple carrer al centre de Torredembarra. Els fets han tingut lloc el vespre d'aquest diumenge, 29 de setembre, al voltant de dos quarts de nou del vespre. Dues persones s'estaven barallant a la cruïlla entre el carrer dels Garrofers i el carrer de San Clemente.

 

En rebre l'avís de l'incident, s'han activat dues patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que s'han desplaçat fins al lloc dels fets. Un dels dos implicats en la baralla finalment ha resultat ferit i ha necessitat assistència per part del personal mèdic. A continuació, ha sigut traslladat al Centre d'Atenció Primària de Torredembarra per tal que li realitzessin una exploració més exhaustiva. 

 

Lleu accident al mateix carrer, poca estona abans

Poca estona abans, un altre incident tenia lloc al carrer dels Garrofers. Dos turismes s'han vist implicats en un accident lleu, en xocar de manera frontal a l'altura d'un pas de vianants. Hi ha acudit la Policia Local de Torredembarra i una ambulància del SEM.

 

Imatge de l'accident al carrer dels Garrofers | Gerard Recasens

 

 

També et pot interessar

"🔥ARA MATEIX: Incendi al pàrquing d'un bloc de pisos a Torredembarra" "🔥URGENT: Ferit greu en un incendi al Port de Torredembarra"