GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Un ferit lleu en un incendi en un habitatge a Roda de Berà

El foc s'ha produït en un menjador i els Bombers de la Generalitat han aconseguit apagar les flames després de dues hores treballant
El foc s'ha produït a una casa del carrer Àngel Guimerà de Roda de Berà. | Google Maps

 

Els Bombers han sufocat aquest diumenge, 17 de febrer, un incendi que ha cremat un menjador en una casa situada al carrer Àngel Guimerà de Roda de Berà (Tarragonès). El foc ha provocat un ferit lleu que ha estat traslladat a l'Hospital de Sant Tecla de Tarragona a causa de petites cremades. El cos de Bombers ha rebut l'avís a les 11.44 hores d'aquest diumenge i hi han treballat quatre dotacions fins a les dues d'aquest migdia. A l'interior del domicili hi havia dues persones i una d'elles ha hagut de ser evacuada pel terrat amb l'ajuda d'agents de la policia local.

 

 

Crema un menjador sencer a Roda de Berà

Aquest matí, a les 11.44 hores, els Bombers de la Generalitat s'han hagut de desplaçar fins al carrer Àngel Guimerà de Roda de Berà. El cos ha rebut l'avís d'un incendi en un habitatge d'aquesta via, que compta amb nombroses cases unifamiliars. Les flames han cremat per complert el menjador de la llar. 

 

Una de les persones que es trobava en la casa ha hagut de ser traslladada a l'hospital de Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona a causa de les petites cremades que s'ha fet. Un altre dels habitants ha hagut de ser evacuat pel terrat amb l'ajuda de diversos agents de la policia local. Els bombers han estat treballant per apagar les flames durant dues hores. Al lloc hi han arribat quatre dotacions. 

 

Crema una tenda de jardineria a Constantí

També aquest diumenge, però a la tarda, s'ha decretat un incendi en una tenda de jardineria de Constantí. El foc ha començat a cremar un canyissar i, poc després, ha traspassat a la botiga, que compta amb un gran terreny arbrat. Tres dotacions dels bombers s'han desplaçat fins al lloc per poder apagar-lo.