Altafulla arrenca la 7a edició del festival Altacústic

El Festival de Música Independent d'Altafulla tindrà lloc del 16 al 19 de juliol a la plaça de l'Esglèsia
L'Altacústic 2020 acollirà vuit concerts del 16 al 19 de juliol | Twitter

Aquest dijous 16 de juliol arrenca la setena edició de l’Altacústic, el Festival de Música Independent d'Altafulla. «Des de l'Ajuntament i des de l'àrea de cultura, en cap moment ens hem plantejat de cancel·lar el festival, sempre hem mirat amb optimisme», explica Gemma Maymó, regidora de Cultura de l'Ajuntament d'Altafulla.

Els carrers de la Vila Closa d'Altafulla s'omplen de música de la mà d'artistes com Roger Benet, Judit Neddermann, Ferran Palau, El Petit de Cal Eril, Anna Andreu, Mazoni, Magalí Sare & Manel Fortià i Joina. Un any més, el festival de música independent de la nova escena catalana acull actuacions de petit format que ens faran conèixer les seves cançons de molt a prop. 

L'Altacústic, un festival sostenible

Només un got de plàstic d’un sòl ús triga més de 100 anys a degradar-se de forma natural. Pensant en la seguretat i la sostenibilitat ambiental, en aquesta edició del festival Altacústic, les begudes es serviran en got biodegradable d'un sol ús. Els gots reutilitzables substitueixen els gots de plàstic d’un sol ús, amb l’objectiu que marca la Unió Europea de reduir aquest tipus de consum. A part de les bosses de plàstic, els gots són un altre element amb un alt impacte ambiental.

El festival es realitzará en un únic espai, amb aforament limitat i controlat

Per tal de poder respectar les mesures sanitàries, i juntament amb el poc temps d'organització que hi ha hagut a causa l'estat d'alarma, aquest any el format del festival es reduirà a vuit concerts, a diferència d’altres edicions en les quals s’ha arribat a acollir tretze. D'aquesta manera, i un cop més, l'Altacústic ha exhaurit la venta d'entrades a tots els concerts dies abans de l'inici del festival.

Al web d'Altacústic hi ha tota l'informació en relació amb l'organització, el programa i els protocols i recomanacions per la prevenció de la Covid-19.

Dijous 16 de juliol

19.30 hores, Roger Benet — “Beneteries”

21.00 hores, Judit Neddermann 

Divendres 17 de juliol

20.00 hores, Anna Andreu —  “Els Mals Costums”

22.00 hores, Mazoni — “Desig imbècil” 

Dissabte 18 de juliol

20.00 hores, Ferran Palau — “Kevin”

22.00 hores, El Petit de Cal Eril — “Energia fosca”

Diumenge 19 de juliol

19.30 hores, Magalí Sare i Manel Fortià

21.00 hores, Joina — “Companyes”

Els noms dels protagonistes de l'Altacústic 2020 | Facebook

"Agenda: Aquest cap de setmana arrenca el Festival Roca Foradada de Torredembarra" "Festa Major: Arriba a la Nou de Gaià l'exposició itinerant 'Trenkadís'"