Saphie Wells & The Swing Cats

Saphie Wells & The Swing Cats tancarà el 12è Festival Roca Foradada de Torredembarra

El festival ha acollit cinc actuacions de diferents estils entre el 18 de juliol i el 22 d’agost

El pròxim dissabte 22 d'agost, a les 22.30 hores, Torredembarra s'omplirà de swing.


Després de 4 magnífiques actuacions, el Festival Roca Foradada tancarà el seu programa amb el quartet barceloní 'Saphie Wells & The Swing Cats', una banda liderada per la càlida veu de Saphie Wells, acompanyada per Joan Subirats al saxo tenor i clarinet, Marc Masagué a la guitarra i Pere Loewe al contrabaix.

Aquesta agrupació conforma un autèntic quartet de swing al més pur estil de la música afroamericana dels anys 20, 30 i 40. Ens acosten a les belles harmonies i melodies de compositors nord-americans, tot passant-les pel seu particular sedàs a ritme de swing.

Ara presenten 'Used to be Duke', dedicat al gran Duke Ellington, un dels més grans compositors de l'era del swing, i de la història del jazz en general. En ell, se submergeixen en les belles harmonies i melodies del compositor a la vegada que afegeixen l'elegància i el 'savoir faire' que els distingeix i que fa de la seva música quelcom diferent i personal.

Un festival adaptat a les mesures sanitàries

Arran les condicions actuals, tots els actes públics programats aquests dies mantindran les mesures de seguretat i higiene estipulades per les autoritats sanitàries. A més, es limita l'aforament a 200 persones per concert i totes les actuacions del festival es realitzaran al recinte de la Roca Foradada, al Port de Torredembarra.

La compra d'entrades es pot realitzar a través del web — 4tickets.es — i a taquilla una hora abans de cada concert. El preu de les entrades serà de sis euros, a excepció del preu de cinc euros per a persones majors de 65 anys, jubilats, pensionistes, discapacitats, famílies nombroses, famílies monoparentals, aturats i persones beneficiàries de la renda mínima d'inserció.

Si voleu saber més sobre el Festival Roca Foradada, visiteu el web oficial de l'Ajuntament de Torredembarra.

Saphie Wells & The Swing Cats
Saphie Wells & The Swing Cats actuarà al Festival Roca Foradada el 22 d'agost a les 22.30 hores | Facebook


Comentaris