La Fira de la Cervesa de Torredembarra aplega prop de 4.000 visitants

L'organitzaci贸 fa un balan莽 芦molt positiu禄 dels tres dies de celebraci贸 a l'aire lliure
Les millors imatges de la fira Cervesa Torredembarra 2019 | 脌ngel Ullate

Prop de 4.000 persones han passat pels estands de la Fira de la Cervesa de Torredembarra durant aquest cap de setmana, segons ha comunicat l'Ajuntament del municipi un cop finalitzada la mostra. L'organitzaci贸 fa 芦una valoraci贸 motl positiva禄 de la celebraci贸 i de les activitats paral路leles que s'hi han programat 鈥攎usicals, infantils, gastron貌miques o l煤diques鈥.

La fira ha anat a c脿rrec de les regidoria de Turisme i la de Comer莽, Ind煤stria i Activitats, amb la coordinaci贸 t猫cnica de l'empresa de cervesa artesana local 'Estraperlo'. Han destacat la mostra com 芦un element dinamitzador del nucli antic禄 de la Torre 芦en el vesdsant econ貌mic, l煤dic i tur铆stic禄, amb una proposta singular que ja arriba a la d猫cada.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les not铆cies de la teva poblaci贸 i de tot Tarragona, gratis al teu m貌bil. Fes clic aqu铆!

La Fira de la Cervesa de Torredembarra ja suma deu edicions amb un notable 猫xit d'assist猫ncia

En total, s'han servit prop de 2.800 litres de cervesa a m茅s de la gastronomia d'un seguit de 'food-trucks' a la pla莽a del Castell. El municipi ha volgut aprofitar l'impuls de la trobada amb la coincid猫ncia de les Jornades del Patrimoni 2019, de manera que ha articulat visites guiades al refugi antiaeri dle Sab贸, al Far de Torredembarra 鈥攅l darrer constru茂t al segle XX a Catalunya鈥 i tamb茅 a l'Orgue Barroc de l'esgl茅sia torrenca.

"馃悥 Denuncien el sacrifici d'una col貌nia de porcs vietnamites a Torredembarra" "馃敶 Torredembarra retira la pancarta 芦Llibertat presos pol铆tics禄"